2006-08-17

Projek Teater: Teater Puteri Gunung Ledang the Musical

Assalammualaikum!

Aku pergi ke Istana Budaya hari tu untuk tengok PGLM for the second time! honestly, it was so great! I respect giler la dengan pelakon2 dan juga semua krew yang terlibat sebb dapat mantain stamina, vocal, tenaga diorang untuk their show...every night until 21 August ni... PGLM memng best! Piiii la tengok beramai -ramai!

P/s:: dengar-dengar on Feb 2009, akan ada PGLM3!!! Wajib tengok!!!













2006-08-05

Welcome On Board

Assalammualaikum!


Welcome to my new blog! Saja nak re-branding ke blog baru sebab blog lama tu rasanya macam zaman jahiliah je, tak tahu apa-apa dan banyak benda yang tak teratur. So, starting for today onwards, insyaAllah akan terus kekal dengan blog ini.

Behind these hazel's eyes akan aku kekalkan untuk mengimbau sejarah lalu. Teruskan menyokong aku yer! Thanks in advance!

WASSALAM

Janggeltrekker / Ren