DISCLAIMER

Assalamualaikum...

  1. Segala bahan, maklumat dan pendapat di dalam blog ini (Janggeltrekker's Life) adalah hasil darpada pemikiran peribadi penulis. Kecuali kepada penulisan-penulisan yang dinyatakan sumbernya.
  2. Isi Blog ini sepenuhnya berdasarkan kepada pengalaman penulis, apa yang dilalui setiap hari dan diluahkan sepenuhnya mengikut cita rasa penulis sendiri, kecuali sekiranya dinyatakan sumber lain penulisannya.
  3. Gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak milik mutlak penulis sendiri, kecuali jika dinyatakn sumbernya, tidak dibenarkan sesiapa mengambilnya tanpa izin terlebih dahulu. Penulis berhak mengenakan tindakan terhadap mana-mana individu atau kumpulan yang menggunakan gambar-gambar di dalam Blog ini tanpa memaklumkan kepada penulis terlebih dahulu.
  4. Video-video yang diletakkan di dalam Blog ini adalah daripada sumber Youtube.com, dan juga hak milik penulis sendiri. Video-video hak milik penulis tidak boleh digunapakai sehingga mendapat kebenaran penulis terlebih dahulu.
  5. Hasil penulisan di Blog ini tidak terhad pada satu kemasukan sahaja. Ianya boleh berubah-ubah mengikut keadaan dan pandangan penulis dari masa ke semasa.
  6. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kerosakan / gangguan yang terjadi sekiranya ianya melibatkan hasil penulisan penulis.
  7. Terima kasih kerana sudi mengunjungi Blog ini, dan diharapkan Blog ini dapat menjadi salah satu sumber rujukan kepada pembaca.
Terima kasih. 

PEACE!!!


[ ADMIN ]

No comments:

Post a Comment

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!

POPULAR POSTS