2014-11-27

Hello Readers!!!

Assalammualaikum!!!

Hye semua, saja nak lari topik sekejap. Nak tanya kepada semua pembaca blog Janggeltrekker's Life ni, awak semua ada masalah tak untuk drop comment kat ruangan komen kat bawah tu? Kalau ada sesiapa yang mengalami masalah tak masuk komen, atau email bounced back atau email failed harap dapat maklumkan pada aku ye. Moga-moga dapat buat penambahbaikan kepada blog ini.

So bolehlah emel aku di janggeltrekking@yahoo.com atau mention saja di twitter @janggeltrekker ye! Maklumbalas anda semua amat saya hargai! Hiks.

Thanks!

WASSALAM.

22 comments:

  1. testing one two three.. 1 2 3

    ReplyDelete
  2. Hai Ren!! sambil lambai2 tangan..nampak x

    ReplyDelete
  3. Hai Ren.....ok je...cuba sahabat approve fb saya ye....MK Pydee.

    ReplyDelete
  4. Pecah kaca, pecah gelas. Lepas baca, harap balas. #eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shandye:

      Hiks baiklah saya balas ni balas ni.

      Delete
  5. ehermmm ehermmm.. :D
    Helllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...!!!!!!!!!!!!
    Macam ok jerrr.... Dengarrrr takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......!!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!