Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2016

Sekujur Tubuh Di Sekeping Tenggiri

Assalammualaikum!!!


Saja nak update. Sekeping Tenggiri, one of the best in Kuala Lumpur. For more info boleh rujuk www.sekeping.com.


WASSALAM.

Cambodia: The Kingdom of Wonder (Part 4) - Muslim Family Restaurant, SR

Assalammualaikum!!!
Selamat tahun baharu 2016!!! alhamdulillah masih bernafas dan masih bernafsu nak update blog (lols). Malas nak cerita beria pasal new year resolutions, so kita sambung terus dengan entry yang asyik tertangguh ni. Ayuh!
Ermmm entry ni pendek je.  Pasal makan.
[ Sambungan dari Bahagian 3 ]
Usai mengelilingi Angor Thom sehari suntuk dengan hujan, panas, hujan.....kami pun pesan kat Hassan dan Osman, nak makan kat kedai Restoran Muslim yang popular dalam blog tu. Kami tau pun sebab baca kat blog DJ dan Bibier, sebab diorang pun pernah makan kat restoran tu. Rupanya restoran tu depan rumah Hassan je, jalan kaki dari rumah dia pun sampai. Senang sangat la. So kisahnya petang tu disebabkan dah lapar sangat, kami pun dibawa ke Muslim Family Restaurant yang terletak di kawasan perkampungan muslim. 
Sebelum sampai ke restoran ni, Hassan dan call siap-siap owner restoran ni bagitau nak makan apa. Yang paling penting mestilah kena cuba rasa signature dish dia yakni "Daging…