2014-09-20

Teaser: Sejenak di Bumi Kanggaroo

Assalammualaikum!!!

Maaf sebab tak sempat nak teruskan entry Lombok, insyaAllah lepas pualng dari sini aku sambung balik. Need more time to relax and enjoy the good environment here hiks.

Debor tengok gambor? Hiks

Roadtrip with friends from Adelaide - Canberra - Sydney - Melbourne and back to Adelaide. Penat tapi puas!

Ok, doakan aku selamat pulang ke tanahair!

WASSALAM.


20 comments:

  1. Replies
    1. UK

      Hahaha update la di mana2 saja. hiks

      Delete
  2. alahai bestnya. cepat pulang donk , nak baca lombok !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanatron:

      Sabarya, sedang diusahain.

      Delete
  3. Aik..citer lombok bile mo sambong neh?

    ReplyDelete
  4. CN tunggu update entry lombok ni. hee...
    btw, slmt berkembara ke bumi aussie yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CN

      Ramai yang menanti entry lombok ye..hehehe.

      Delete
  5. As-Salaam-Alaikum, brother. Is that Australia? Awesome! http://www.pinoyboyjournals.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jerik

      Wassalam..Yup I went there. :)

      Delete
  6. Antara roadtrip paling best adalah kat aussie! x sabar nak tunggu post nnt.

    btw kami 3 sekawan baru je launch travel blog. Kalau ada masa, singgahla, boleh tinggalkan komen dan feedback ;) blog kami www.thetravelling3o.com kalau dpt exchange link pun ok. 1st entry kami psl backpacking di New Zealand.

    Terima kasih ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT3o

      Thanks korang. InsyaAllah. Tunggu.

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!