2015-05-20

Penang Kami Mai! : TriPenang Sempena Bachelor Party Mr P

Assalammualaikum!

Hahah dah kenapa tetibe keluar entry ke Penang pulak ni? Paduhal entry Bangkok pun tak habis lagi. Ok sabar, sabar... bagi laluan kat Penang ni sat sebab empunya diri yakni Mr, P dah nak kawen. Jadi kengkonon buat Bachelors Party Mr P (ewah bachelors party la sangat!). Dan ini firstime jugak naik keretapi KTM Senandung Langkawi direct dari KL Sentral ke Butterworth (tiket berharga RM36/pax) . Berakar jugak la bontot duduk dalam train tu sebab nak ambik sleeper coach dah penuh!

Ok tamau cerita panjang, layan je la video kemeriahan di Penang. Biasa la kami pi ronda Padang Kota Lama, makan kat Padang Brown, breakfast kat Medan Selara Datok Sargon, naik Bukit Bendera, mandi laut kat Batu Ferringhi dan macam-macam lagi la. Ok lah jom layan video...hahaha. 

Video Sharing:- 


WASSALAM.

19 comments:

  1. Tak boleh tengok video private 😂

    ReplyDelete
  2. Berapa lama dari KL Sentral ke Butterworth? amboi bontot keluar akar hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radin Fadli:

      4-5 jam je. Hahaha mmg berakar la jugak.

      Delete
  3. oooooo....padanla pi Penang...

    ReplyDelete
  4. Seronok tengok kau orang seronok di hometown saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak NA

      hehehe Penang memang seronok!

      Delete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Penang mmg tmpt fav cheq kat mesia ni..he..he...food..food and food.. bertmbh2 buntal bila balik tanah besar...huhuuhhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farikica:

      Surga makanan katanya!

      Delete
  7. Penang is one of the most amazing place to visit - everyone is looking forward the foods there. Hahaha! Tetibe keluar entri pasal Penang while Bangkok punya story tak habis lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pojie:

      HAhahaha kan, tengah cari mood la nak tulis :p

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!