2017-01-27

Happy Chinese New Year 2017 To All Readers!

Assalammualaikum!!!

Hahaha buang tebiat ke cane ni, tetibe update blog pulak? Lols. Biaq pi lah. Sebenarnya nak wish Happy Chinese New Year 2017 kepada semua pembaca blog yang berbangsa Cina...(Lols ada ke? Hahahahahahahahahahahahhahahahahaha) ok gelak 20 harakat. Tak kisah ler ada ke takde, anggap je ada dalam hati. Eh.

Sempena tahun Ayam ni, walaupun katanya tahun ayam ni adalah the most unlucky year daripada 12 bulan di kalender Cina tu, tapi katanya juga orang yang lahir tahun ayam ni boleh dipercayai, punctual dan bertanggungjawab atas urusan kerja! Baca boleh, percaya jangan...semuanya atas perancangan Allah SWT. Semoga yang baik-baik sahaja berlaku tahun ini. I need a fresh start! Bismillah.... 

Ok lah, nah ayam seekor untuk dibuat dinner. ;p

Iklan: untuk lebih karya DoodlebyRen boleh singgah kat IG @Doodlebyren ye. ;p

Pstt: Takde ke yang nak ngajak yisang? HAHAHAH amenda ntah yisang tu pun tak tau ;p
WASSALAM.

4 comments:

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!