2017-02-02

Rasa-Rasa Perlu Ke?

Assalammualaikum!!!!

Sebenarnya entah apa aku merepek ni pun tak tahu...aku nak tanya, dalam banyak-banyak entry tertangguh aku, agaknya yang mana nak sambung dulu? Kalau rajin la lols...
  • Cambodia: The Kingdom of Wonder (Sangkut part 7)
  • Hokkaido Kami Datang : Japan Winter Trip (Sangkut part 5)
  • Trisam X Pangkor (Takde entry langsung)
  • Trisam X Mabul (Takde entry langsung)
  • Roadtrip to Bangkok (takde entry langsung)
  • New Zealand The La La Land! (ada teaser je ;p)
Nah, kenang daku dalam doamu! ;p
Kalau ikutkan hati memang nak sambung semua tapi entah, mungkin kena ada pemangkin semangat dan kegigihan la kot. HAHAHA. Ok dah tu je nak tanya. Kalau sudi jawab ler.

WASSALAM



22 comments:

  1. New Zealand The La La Land plissssss

    ReplyDelete
  2. cambodia, hokkaido dan new zealand

    ReplyDelete
  3. Ren;

    Jangan malas malas .... balik kerja tuh, kannya ada apa nak buat pun !!! Cepat tulis ler semua !!!

    ReplyDelete
  4. Tulis le semua... Akak tunggu ni.

    ReplyDelete
  5. bila pergi travel memang best tapi bila balik nak buat entri kat blog tu yang susah.. tak tahu kenapa.. diris endiri pun macam tu. huhu

    ReplyDelete
  6. ikut gambar yg up dlm post nih..selalunya up gambar feberet..kan? maka mesti ada citer feberet....hahahahahahah

    ReplyDelete
  7. meh sini nak jaid pemangkin tahun 2017, mohon update semua , kih3x

    p/s : pun tgh gegeh nak menaip blog semula

    ReplyDelete
  8. heybartnya......memang mengidolakan blogger tersohor ini...huhuhu

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!