2017-08-16

Ada Tips?

Assalammualaikum...

Hello readers! Ye ye tau blog ni sendu, tak aktif macam dulu-dulu dah...faham. Sekarang ni memang dah jarang travel, sejak-sejak dah bersara ni...nak update blog apatah lagi. So kalau ada yang boleh bagi tips untuk rajin menulis bolehlah bagitau aku ye. Tolong selamatkan blog ini!!! Hahahahaha.

Train from Bangkok to Lopburi.... (saje mengimbau)
OK sekian. ;p

WASSALAM.

8 comments:

  1. 1. Pi susunnn balik senarai trip yg belum update
    2. Susun gmbar dan notes/story based on senarai tu
    3. Pi update satu persatu cerita tu ikut senarai supaya xde yg tertinggal

    👆 try la tips ni. Aku dah buat. So far soooo goodddd...berjaya abeskan cite 2015 n now dah phjg cerita 2016...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow thanks sis. part nak susun gambar satu2 tu yng kena bertabah tu...huhuhuh insyaallah akan diusahakan.

      Delete
  2. Terus paksa diri menulis... sikit pun jadi le...semoga terus berjaya..satu bulan satu entri pun ok juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas tips tuan MKL. InysaAllah akan gigih berusaha.

      Delete
  3. Kan suka throwback gambar kat insta, dalam throwback gamba, throwback luah guna kata2, mengimbau mesti bole update. Hahahaha. I always stalk ur ig. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha update kat Ig je lah kalau camtu. 🤣

      Delete
  4. buat je la up entry satu tempat satu bulan,,,,tak pun semingu satu citer hahahha
    demi permintaan peminat nih
    gitu

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!