2019-04-30

Trip Penat Lelah Ke Pulau Perhentian


Assalammualaikum!!!

Kembali lagi untuk entry terbaharu. Trip ke pulau bukan Hawaii tapi ke Pulau Perhentian! Lebih spesifik ke Perhentian Besar. Semua urusan booking resort dan pakej dibuat oleh Chawana, maka kami yang lain tabur duit je hahahahaha (paduhal trip bajet!) Ye ni trip bajet ye, tak mampu nak duduk hotel mahal-mahal maka kami sewa pakej di Samudra Beach Resort, Pulau Perhentian Besar dengan harga RM 280/person. Pakej termasuk sewa bot, lunch, dinner dan breakfast untuk 2 hari satu malam. Cukupla, kira puas jugak la naluri nak ke pulau dan mandi laut.

Trip disertai geng-geng blogger pencen (rasanya ada ke yang kenal lagi?) Kak Anash, Chawana sekeluarga, Byya dan Pae bersama teman Istimewanya (ehem...ehem..). Dan yang penting misi nak tengok penyu, nemo dan shark tercapai (walaupun banyak drama). Ok dipendekkan cerita, moh layan video je la... HAHAHAHA aku sekarang ni memang rajin amik video je sebab tak payah nak taip panjang-panjang! 

OK bye~

WASSALAM



0 jangglers:

Post a Comment

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!