2012-07-12

Blackout Day: #Travelholicawesome Buat Hal Lagi

Assalammualaikum!!!

DIA MUNCUL LAGI !!!

Kali ni mode "menduyung" dan "mendungung" pula. #Travelholicawesome bikin havoc lagi!!! Penuh kisah drama dan air mata. Tungguuuuuuuuuu......



Psstt: Mana pulak swimming trunk aku ni?

WASSALAM.

10 comments:

  1. weiii.... john comment kat blog dia sendri as first!! mana aci.... bluek!

    ReplyDelete
  2. Yang pastinye dugong itu bukan aku kekekekke

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tgk org tu pakai swimming trunk! auuuuuu...

    ReplyDelete
  4. hahahahah Sila bersedia tengok DRAMA AIR MATA nanti!!!!

    ReplyDelete
  5. laaa, swimming trunk kamu kan tertinggal dalam bilik. kan kamu keluar dengan tidak berpakaian tu. hahahaha ...

    ReplyDelete
  6. Wakjan:

    Hah tidak berpakaian nanti, ramai yang ngikut balik! HAHAHAHa *

    ReplyDelete
  7. sapa plak nak ikut dia balik ntah?
    huh...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!