2015-02-10

Teaser: Sesat Di Macau

Assalammualaikum!

Ok nah aku tepekkan sedikit teaser sempena short trip ke Macau minggu lepas. InsyaAllah aku akan cuba cepatkan entry penuh nanti. Tunggu.... ;)


WASSALAM 

27 comments:

  1. Hohohooo.. ke Macau sudah abe kita nie.. ceria bukan main di sana.. :D

    ReplyDelete
  2. Cantik teaser tuh !!! Menarik dan menghiburkan !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ren;

      Boleh tau tak macam mana nak buat video yang 360 Degree tuh ... yg view dia pusing semua, tapi nampak macam you just stay put jer ....

      Boleh tolong ajar tak .... pleaseeeeee .....

      Delete
  3. Hebat abg ren. banyak teaser. ayuh cepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suffian Apek

      Hahaha teaser je mampu,.... nak menulis macam malas yakmats!

      Delete
    2. teaser ni dah 10 feb yang lalu... ayuh! cewahhhh :)

      Delete
  4. Wah wah. Dah excited dah ni. Tak dapat menang contest pergi Macau, tengok awak punya travel journey pun jadi la. Ada try their infamous Portuguese tart tak? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poojie

      Ala nanti mesti hang pi jugak kan? Tart tu depa kata tak halal so tak makan la. huhuh

      Delete
  5. Short trip pun mcm2 tempat p.

    Cantik! Teaser mcm retisss!! kerlasss kau..

    ReplyDelete
  6. jeles la takde dalam bideo.. cis

    ReplyDelete
    Replies
    1. shahrule

      Hahahah sape suh tamau ikot.

      Delete
  7. best nyer ada video jalan - jalan hmmmmmm, update skit berapa banyak menang Ren =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radin

      Menang? Sekali menang 19 kali kalah hahaha

      Delete
  8. to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have bookmarked you to check out new stuff you post.
    Solar System at Bhubaneswar

    ReplyDelete
  9. Torbaik....word Makkau yang rare tu......hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohammad Haswandeen

      Hahaha tu sesaja je hashtag

      Delete
  10. Today, I visit your website and after reading your blog i realize that it is very informative. I'm highly impressed to see the comprehensive resources being offered by your site.
    pediatric dentist in gujarat

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. JM

      InsyaAllah bila tiba masanya

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!