2009-05-23

Menelan Western di Restoran Sharifah ~ Bangi (",)

Foodtrekker kali ni menerjah pula ke kawasan sebelah selatan Kuala Lumpur. Takda la jauh sangat pon, dekat saja iaitu Bangi. Perjalanan dari Kuala Lumpur mengambil masa lebih kurang 30 minit sahaja melalui Lebuhraya PLUS. Kalau dari area Puchong pula, lebih kurang 20 minit. Dari tempat lain, aku tak reti nak agak…heheh pandai-pandai sendiri la yer...

Cerita lanjut di Food's trekker...



2 comments:

  1. amboiiii asam boiiiii.... ekekeke...
    cik Janggel kita nih dah jadi foodtrekker pulak :D

    ReplyDelete
  2. @masMZ
    kehkehkeh sajer jer buang tebiat...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!