2010-01-31

Lepaque!

Minggu lepas, lepas kerja aku bergegas ke Impiana Hotel KLCC untuk berjumpa Acid and his family. Mak dan abah dia pon ikot sekali lepak-lepak kat hotel. Lama betol tak jumpa si Acid ni, maklumlah masing-masing busy. Sementelaah dia ada urusan kerja di KL, maka sempat jugalah kami curi-curi masa berjumpa. And lagi best sorang lagi geng pon join, Aiman.

Walaupun masa jumpa tak lama, tapi dapat juga share berita-berita terkini. Adoi, bila dah duduk jauh-jauh macam ni, teringat pulak zaman-zaman masa sekolah menengah dulu. Kami memang satu geng! Apa pon, masa berjalan begitu pantas, dan alhamdulillah kami semua berjaya menjadi 'seseorang'. Thanks to the bitter-sweet memories. Kalau kenangan-kenangan itu tak ada, mungkin kami tak capai apa yang kami capai sekarang ini.

psst: Kalau Fdean pon ada jugak kan best...baru lengkap forum kami. ;p
٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(-̮̮̃•̃)۶ ٩(×̯×)۶

PEACE~






4 comments:

  1. salam bro..

    mmg best kalau dpt jumpa kawan2 lama kan..byk cite2 dulu yg pastinya akan di "flashback" kembali =)

    ReplyDelete
  2. Aie =

    Yup betol tu bro...tempat jatuh lagikan dikenang...hehehe

    ReplyDelete
  3. Nuke =

    Hahahha macaner nak ajak??
    Next time la yer bro!;p

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!