2014-08-27

Teaser: Dari Johor Ke Lombok!

Assalammualaikum!!!

Ha debor tak baca tajuk? Hahaha padahal tak gempak pun, biasa je. Sebenarnya aku baru je balik dari Lombok, Indonesia semalam. 

"Errr Lombok? Ada apa kat Lombok? Kenapa Lombok? euuuwwww Lombok?"

Haaaa tu adalah antara soalan dan reaksi kawan-kawan masa memula aku cakap nak ke Lombok. 

So korang rasa Lombok ni takde apa-apa ye? Hah korang silap besar ok! Malas aku nak cerita lebih-lebih sekarang, cukuplah sekadar teaser. Gambar-gambar pun dah share kat IG. So layan teaser dulu ye! 


Psst: tunggu datang seru untuk update full entry pasal Lombok. InsyaAllah demi keriangan berganda!

WASSALAM

31 comments:

  1. Betulll...Bila i ols beli tiket ke Lombok 1st impression member2 eh lombok? tak takut kena culik ka?? hahaah kemon la diaorg ni... Tak sabar my trip ke Lombok this coming Oct...sila update cepat2 boleh buat reference...ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buzu:

      Kan, padahal kalau baca dan dengar org yg dah pegi tu cerita pasal lombok, macam best je :)

      Delete
  2. ni yang x sabar nak baca ni cerita pasal Lombok... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anakomak:

      Baca jangan tak baca hehe

      Delete
  3. woohaaa teaser dah kuar...tak sabar nak baca entry trip nie
    menanah mata achik layan gambar TA kat lombok ni tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Smile

      Haha sampai menanah mata tu yg x tahan tu. Baca jangan x baca hehhe

      Delete
  4. Euuuuu.. Lombok??? ingat u gi Landen... Ape class gi Lombok.. hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iza

      Gitewww kannnnn landen sangat!

      Delete
  5. fuhhh~ nasib baik takde. ini TIDAK ADILLL! AHAKS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. John

      Apa yg nasib baik xda tu hiks.

      Delete
  6. Nasib baik tak terpikat gadis Lombok... mau tak balik tu... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau terpikat dengan gadis Lombok, kena bawa lari tau he he he

      Delete
    2. Haha Mie dan Kak NA,

      Kalau terpikat mmg bawak balik sini la, tamau la dok sana hahahah

      Delete
  7. sampai hati meninggalkan bonda di pinggiran...sob sob...

    ReplyDelete
  8. wahhh...x sabar ni.....cepat2 update.....

    ReplyDelete
  9. amacam lombok?? terpikat tak?? hehehe

    ReplyDelete
  10. Saya dah sampai Lombok :) Memang cantik, kan?

    ReplyDelete
  11. Dulu mmg tak familiar dgn nama lombok ni tapi sejak ada berita gadis melayu ikut lelaki lombok terus terlekat di kepala..laaa..baru teaser ke..nak tgk pic lebih2 tak der IG...cuma ada IG Kaki Berangan je..gambar yg ohsem!!!

    Nak baca di entry kak Anash lah..mesti dia pun pegi ke sana jugak kan..kan..kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Haaaa bacalah kat entry diorang, dah habis dah pun agaknya hehhe

      Delete
  12. Yes2..puas dh tgk ig...nk dgr story!! Cant wait!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!