2015-08-03

Keputusan #TravelholicAwesome Photo Challenge Balik Raya 2015!!! (Part 1)

Assalammualaikum!!!

Debor tak baca tajuk? HaHaHa!!! Sebelum tu nak ucap Selamat Hari Raya Aidil Fitri dulu sebab #Rayakansebulan! Hiks


Ok keputusan ni kita buat dua entries la ye sebab satu entry untuk umum keputusan dan satu lagi untuk umumkan hadiah! Eksaited nak tau siapa menang???? 

Ok drum rolls!!!!!

Diumumkan pemenang TravelholicAwesome Photo Challenge Balik Raya 2015:-

  1. http://thesnowwybear.blogspot.com.au/2015/07/travelholicawesome-photo-challenge.html (Isabella Is)
  2. http://nonasani.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-nona.html?m=1 (Noona Sani)
  3. http://wanderlustdj.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015.html?m=0 (Wonderlust DJ)
  4. http://pisangsetandan.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-hafiz.html (Hafiz Yusof)
HADIAH KHAS JURI:
TAHNIAH SEMUA!!!! Ok untuk mengetahui apakah hadiah yang menanti pemenang, kita tunggu entry selepas ni! Hiks

TO ALL WINNERS, PLEASE DROP AN EMAIL TO biqque@gmail.com WITH SUBJECT "Saya Pemenang #TA PHOTO CHALLENGE No: (Letak kedudukan anda)" UNTUK URUSAN HADIAH.

POST TAG #TRAVELHOLICAWESOME BLOGS:  

13 comments:

  1. Wah! Tahniah kepada semua pemenang. Blog post diorang memang best & kelakar. Sempoi habis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pojie:

      Thanks Pojie. Tunggu jugak kot kot Pojie masuk HaHaHa!!! Kalau ada next year masuk la ye hiks.

      Delete
  2. WAH3, TAHNIAH UOLZ, naseb i x dpt no 1, i takut naik flightt, hhahahahaa~
    #pandang tiket flight isabella****

    ReplyDelete
    Replies
    1. BB Noona

      Tahniah Kak Kiah! HaHaHa!!! Awak mmg sempoi. Ececce dan dan takut naik flight kan. Hiks. Selamat tido di hotel nanti!

      Delete
  3. Tahniah kepada semua pemenang, yang tidak menang jangan risau, kita semua pemenang tiada pengalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radin

      Hahahha begitulah, next time ko masuk tau!

      Delete
  4. What. Baru ternampak blog ni. Kalau tak mesti join juga contest tu. Hahaa. Ye la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weidogreenish

      Alaaaa xda rezeki awak. InsyaAllah tunggu tahun depan ye! ;)

      Delete
  5. Alaaa... miss out pasal ni. Huhu... next year raya CN try plk :D

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!