2015-08-21

Keputusan TravelholicAwesome Photo Challenge Balik Raya 2015 (Part 2) - The Prizes!

Assalammualaikum!!!

Akhirnya kesemua pemenang TravelholicAwesome Photo Challenge Balik Raya 2015 semua dah dapat hadiah masing-masing! Tahniah, semua gembira dengan hadiah yang kami sediakan kan, walau tak segrand pakej percutian 14 hari ke Italy, tapi syukurlah dapat juga sesuatu yang istimewa dari kami kan! Hiks.


Jadi berikut adalah pemenang-pemenang dan hadiah yang diperolehi! TAHNIAH sekali lagi dari pihak penganjur! InsyaAllah kalau ada lagi tahun-tahun mendatang korang yang lain join la jugak! Kasi lebih meriah!

1ST : ONE RETURN FLIGHT TICKET TO BANGKOK, THAILAND
"ISABELLE"

2ND : ONE NIGHT STAY AT CONTAINER GARDENSTAY @ BANGKOK VILLAGE, JOHOR BAHRU (FOR 2 PERSON) 
"NONA QIYAH"

3RD : ONE FULL DAY PASS AT DISTRICT 21 APOCALYPSE THEMED ACTION ADVENTURE PARK @ 101 CITY MALL, SELANGOR (FOR 2 PERSON)  
"WANDERLUSTDJ"

SAGUHATI : ONE UNIQLO WINDBREAKER FOR MEN
"HAFIZ YUSOF"

KHAS JURI : ONE H&M SWEATER FOR WOMEN 
"JEA MOHAMAD"

Wuhuuuuuuuuu TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!!!! Semoga semua bergembira dengan hadiah masing-masing!

InsyaAllah teruslah menyokong komuniti Blogger! Kalau bukan kita siapa lagi ye tak? Hiks. 

Psst: Sorry agak busy untuk sambung entry Macau, terpaksa terbang ke sana ke mari demi sesuap nasi. InsyaAllah akan disambung secepat mungkin!

WASSALAM.

11 comments:

  1. Replies
    1. MKL

      Ye Tahniah kepada semua pemenang!

      Delete
  2. Ehehehe tengkiu organiser.
    Mana entry penilaiannye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha entry penilaian sila rujuk entry Coconutz :)

      Delete
  3. Replies
    1. Heheh alhamdulillah sekadar itu yg termampu.

      Delete
  4. tgk list hadiah, mata dah blink blink ni. hehe... tahniah winners :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CN

      CN tak masuk sapa suruh wuuu wuuuu

      Delete
  5. sempat je akak JM kita ni ber-weekend gateway yer.. hehe... have fun sis :)

    ReplyDelete
  6. alamak! CN tersalah komen la plk... ayooo... sila delete yer komen CN yg tak septtnya tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA boleh pulak salah site kekekeke lawaknye.

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!