2008-09-15

::Bosan::


Seolah-olah baru lepas dari penjara!! Haa tu dia yang aku rasakan sekarang nih. Hujung minggu aku yang lepas aku dok berkurung kat umah tanpa berhubung dengan dunia luar. Dah la member-member semua balik kampung. Ish nasib baik ada citer best yang aku baru download. Tajuknya "Coffee Prince Shop" - citer korea. Selama dua hari berturut-turut aku layan citer tu...best...[17 episode = 17 jam]
Apa lagi yang aku buat?? takda apa.. bosan..Bosan..BOsan...BOSan...BOSAn...BOSAN!!!

--Aku berpuasa--

6 comments:

  1. incek janggel...

    nak pinjam itu citer bleh ka?

    dah lama cari lo...

    bleh arr ek...ekekkeke

    ReplyDelete
  2. cikYanie:: Boleh arr..tapi kene blanja bukak pose hahahahahahaha..... Kualiti gambarnya tak berapa elok but still boleh tengok lagi.

    ReplyDelete
  3. itulah quality time di rumah namanya..!!!

    ReplyDelete
  4. memang tersangatlah kualitinya .... huhuhu

    ReplyDelete
  5. coffee prince?zura da abis tgk lame da..hehe best gak eh.. :p

    ReplyDelete
  6. Baru berkesempatan nak tengok.. best la jugak citernya. Light drama..

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!