2012-09-10

Teaser Japan 9: Lost in Tokyo City

Assalammualaikum!!! 

Satu lagi minggu yang mencabar. Berpindah randah dari satu tempat ke satu tempat sebenarnya sangat penat, tambahan pulak kena angkut segala beg dan barang keluar. Terasa seperti dihalau dari rumah kekeke.   Tokyo City, banyak yang berlaku. Orang mabuk dalam train? Majlis kahwin? Majlis cukur jambul anak baru lahir? (erkk ada ke majlis cukur jambul? hahaha) Haish... kalau nak baca aku tulis la nanti. Kalau tak..lets them remain in my memory.




WASSALAM.


18 comments:

  1. sesungguhnya
    aku
    amatlah
    JELES ngan ko

    ada keja kosong x? :-)

    ReplyDelete
  2. ...untungggglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
    kbai...
    (fm?tak de ?huh!!)

    ReplyDelete
  3. dzuchan:

    Rezeki ada di mana mana kekeke.

    ReplyDelete
  4. Naramas aman:

    Thanks sebab sudi baca! :P

    ReplyDelete
  5. Akak Koko:

    KBAI.
    Akak dapat daun je. ttakde FM2,

    ReplyDelete
  6. #untungla ade bini baru kat jepun. eh eh. hahaha gitew...seronoknya terlentang atas lantai lrt! hahah

    ReplyDelete
  7. bestnyeeee..nanti saya gi jepun tolong jadi tourist guide bole??hihihi

    ReplyDelete
  8. apa kata tak yah teaser2 dah, citer je terus..nyampah betul la cam nih!

    ReplyDelete
  9. i think in like all you b/w pics, somehow the dept and feel is much felt.

    ReplyDelete
  10. Wah ada gambar orang kahwin. Jealous!!

    ReplyDelete
  11. Danny:

    Ye bini jepun lawa-lawa kekdahnya.

    ReplyDelete
  12. Ceklala:

    Haish, saya dah balik mesia dah pon, kalau nak sponsor tiket jadi tourguide boleh juge! Wink~

    ReplyDelete
  13. BlueEwoke:

    Kadar penceritaan adalah mengikut kerajinan ye..ko pon paham kan kekekeke

    ReplyDelete
  14. Thatsofarah:

    Hehehe kebetulan tersempak orang kawin tepi jlan,:)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!