2013-09-13

#DaporMeletop Vers 2.0 : Menjejak Pak Rizal

Assalammualaikum!!! 

Sekarang ni kami dalam misi menjejak Pak Rizal. Doakan kami selamat pergi dan selamat kembali ya! 

Love you guys ;) 

WASSALAM

18 comments:

  1. ye semoga selamat pegi dan bwk balik citer best

    ReplyDelete
  2. Oh siapakah pak rizal.. baca blog kaki jalan tak kata sape pun.. suh pi sini .. sini pun xkata pape..

    copat la den tak sabor ni :D hahahaa..

    ReplyDelete
  3. JM:

    Thanks... cerita biasa-biasa je. Tak best mana pon sebab saya tak pandai bercerita.

    ReplyDelete
  4. TTB:

    Pak rizal tu pakcik noreh getah.
    Silalah gigih menunggu. Kalo rajin akan ku tulis .

    ReplyDelete
  5. Kak Koko, Biq, John, Chawanna:

    Ye sangat beruntung. Alhamdulillah rezeki Allah kurniakan.

    ReplyDelete
  6. memang rajin nak tunggu..
    pembaca tegar kot :P

    ReplyDelete
  7. TTB

    Tungguuuuuuuuuuu
    Terharu la saya dapat pembaca tegar macam anda.

    Hehehe

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!