2013-09-30

Selamat Pengantin Baru Buat Dua Travel Blogger (DanArif dan MasZuber)

Assalammualaikum!!

Sorry (lagi) sebab memang sangat busy dan tak sempat nak update blog cerita pasal Manila. Tapi gagahkan diri jugak update pasal entry kawin ni sebab they both are my best friend in blogger and travel world! Cewah! Kalau tak kerana kami-kami ni sibuk menyakat diorang berdua, maka tak jadi la perkara kawin-kawin ni kan.. And Of cos ni semua kerja ALLAH. Syukur kan Allah memperkenankannya. 

Ok dipendekkan cerita, hasil sakatan dan usikan dari Taiping sampailah ke Redang, akhirnya berlakulah upacara 'aqad' dan disempurnakan lagi dengan majlis-majlis resepsi yang sangat lovely dan meriah! Selamat Pengantin Baru buat korang berdua DanArif dan MasZuber... siapa sangka kan, dari dunia 'maya' boleh bertemu hingga ke jinjang pelamin. TAHNIAH sekali lagi.

Ok ni aku teaserkan sedikit gambar-gambar bahagia mereka untuk tatapan semua. Kekeke.

We Are A Big Family! (TA Members..not in the pic - Dr. Shahrul Lokman)

Kbai, nak sambung buat kerja.

WASSALAM.

25 comments:

  1. selamat pengantin baru buat mereka berdua....salam kenal buat anda.

    ReplyDelete
  2. Muhammad Khairul Lim

    Salam kenal buat anda juga. :)

    ReplyDelete
  3. @janggel
    - gigih chawanna laki bini dok atas kusi pelamin! hehe~

    ReplyDelete
  4. dalam IG ko, aku Nampak Fatt...kim salam kat dia eh..

    Tahniah utk pengantin itu..cantik

    ReplyDelete
  5. Kalau dah jodoh..pelbagai cara pertemuan kan...JM nk tuggu turn Janggel pulak..bila agaknya ye...heee

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat derang...
    Selamat PEngantin Baru

    ReplyDelete
  7. eh, sape tu yang gambar ko cover muka tu (berbaju kurung warna biru)?

    ReplyDelete
  8. Abbaz:

    Ofkos la diorang gigih, katanya nak bersanding kali kedua si cawan tu...

    ReplyDelete
  9. Dzuchan:

    Haah mmg tu fatt... kalau aku jumpe dia aku sampaikanlah salam ko yer.

    ReplyDelete
  10. tahniah Janggel!!
    eh eh
    tahniah Maszuber & DanArif....

    (aminnnn)

    ReplyDelete
  11. tahniah utk keduanya..sama cantik, sama padan :)

    *janggel, yang baju biru tu bila pula gilirannya? hehehe

    ReplyDelete
  12. Selamat selamt pengantin baru buat dua merpati sejoli nie :D

    Moga kekal ceria dan bahagia hingga ke syurga amin :D

    ReplyDelete
  13. done follow sini no. 378
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. waaa.. tahniah.. travel blogger bertemu travel blogger! macam pinang dibelah dua! heee

    ReplyDelete
  15. gigil2 nangkap gambo.... hahahahahah.....

    Tahniah la sahabat2 ku.... tak sabo nak terima pelapis TA.... hikhik

    ReplyDelete
  16. serius, hoho...

    saya ade kat depan hall wedding mereka,,

    ade hidayah centre punye program on open ur eyes dinner untuk present islam pada those not yet muslim yg berminat pasal islam dekat hotel de palma...,,,

    pattla macam pernah nampak pengantin tuh,, dr janggeltrekker punyer blog rupernye

    dwang siap bagi kami goodies lagi,, best sngt n cantik :)

    semoga mereka diberkati Allah

    ReplyDelete
  17. Abbaz:

    Bertingkek tingkek payung mas Na tau.

    ReplyDelete
  18. Zila:

    Yg baju biru tu katanya coming soon! HhaHa

    ReplyDelete
  19. Nina diana:

    Oh majelis seblah dewan tu yer...kami nyaris salah venue hr tu kikiki

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!