2013-09-07

"Menjejak Pasar Serikin Yang Tersembunyi" Kini Di E-Magazine ;)

Assalammualaikum!!!

Kali ni nak share sikit kisah tak seberapa aku yang terbaru. Kisah artikel pertama aku yang di publish di dalam e-magazine!  Haaaa mau tak eksaited, selama ni publish dalam blog yang tak seberapa ni je kan, kali ni dapat la peluang publish dalam majalah, walaupun cuma majalah elektronik.

So pada yang teringin nak baca hasil penulisan aku di majalah (cewahhh macam la ko tu popular sangat kan, tulis pon merapu) bolehla dapatkan majalah "life is beautiful issue 2" di E-Sentral.com. 


E-Sentral.com merupakan satu medium bagi hasil penulisan yang dipublish secara elektronik. Bukan sahaja majalah bahlam banyak juga buku-buku lain yang boleh didapati di situ. 

Sebenarnya e-majalah Life is beautiful ni adalah majalah fokus untuk golongan wanita. Macam-macam segmen ada dari kecantikan, budaya, dan segmen Kembara Musafir (kat sini la artikel aku dimuatkan). 


So apa lagi, jom baca kisah Menjejak Pasar Serikin Yang Tersembunyi kat situ yer!

WASSALAM

14 comments:

  1. Wowww..hasil penulisan masuk majalah..kira oklah tu..jap nk terjah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Alaaa biasa biasa aje. Majalah tu kene subscribe la JM

      Delete
  2. Been there... memang agak tersorok dan jalan ke sana pun tak berapa baik...

    Tahniah Janggel... Suka tengok rakan2 blogger semakin maju...

    ReplyDelete
  3. Pak Lang

    Haah mmg jauh dari Bandaraya Kuchiing tempat ni.

    Terima kasih ;)

    ReplyDelete
  4. orang pontianak juga suka ya belanja ke pasar itu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dede Ruslan:

      Ya kebanyakan peniaga di situ adalah warga indonesia. ;)

      Delete
  5. akhirnyaaaa...



    (huk..huk...batuk plak 'bekas' editor nih)...

    ReplyDelete
  6. wahhhh!!! pasni makin femes la janggeltrekker. untungla. hrp2 boleh terkena tempiasnya~ ;)))

    ReplyDelete
  7. wow bahasa mesia yg cukup dasyat! :)

    ReplyDelete
  8. wow.dah masuk majalah.. lepas ni jadi artis la..

    (nak outogefaf).hehe

    ReplyDelete
  9. wah wah wah.. jadi artis dah.. (nak sign plz).hehe

    ReplyDelete
  10. Wahhh.. makin femes Mr Janggel ni.. ni kene cepar dapatkan signature.. nanti dah femes susah nak dapat signature hahahaa..

    By the way.. congratulation.. !!!
    thumb up..!!!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!