2013-11-03

Teaser #2: Dedaun Bertukar Warna!

Assalammualaikum!!!

Makin hari makin sejuk kat sini. 
Dedaun maple (cewah) pon makin berubah warna, ada merah, kuning, pepel, hijau pun masih ada lagi.

Tetiba hujan pulak hari ni. Alhamdulillah hujan rahmat, tapi tak dapat nak maksimakan penjelajahan hari ni. Tabah.

Ok sambung lain hari.


WASSALAM

18 comments:

  1. Replies
    1. Kak NA

      Hehhe dedaun yang bertukar warna... ;)

      Delete
  2. Bawa dedaun balik...keringkan dan sebagai hadiah kekawan...hihihi...hujan blackout le.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MKL

      tak sempat nak petik dedaun tu heheheh. Tgu kat Osaka nanti la.

      Delete
  3. Marple PURLE?...belum pernah tgk ni..kongsi lah sikit pic daun2 bertukar warna tu...

    ReplyDelete
  4. cantik bebenor kaler daun dalam 1st photo tu..haishhh...

    ReplyDelete
  5. Sangat cantik! Ok kenapa terasa lain blog anda.. heheh. tukar template yeah!

    ReplyDelete
  6. Dedaunan keguguran.. nan kerapuhan..bunga bunga cinta.. layu di udara :D hahhahaaa.. layan jer :P

    ReplyDelete
  7. wah...bestnye...teringin sangat nak tengok musim luruh.. takkan ada peluang utk melihatnya.. ;(...
    hanya dpt merasa summer(tu pun tiap2 hari rasa kat Mesia, huhu) and winter saja....

    ReplyDelete
  8. untungla sempat update blog waktu di japan hehehe..

    ReplyDelete
  9. untungla sempat update blog waktu di japan hehehe..

    ReplyDelete
  10. JM

    Haa tu bukan pepel tu sebenarnya, tu warna merah gelap.

    ReplyDelete
  11. DJ

    Haaa banyak lagi dedaunan bertukar kaler skg ni kat sana.... cantik

    ReplyDelete
  12. Nina Hamdan

    Autumn memang cantik kan.
    Ye saya tukar cat rumah. :)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!