2014-04-11

Blackout Day: #TravelholicAwesome Kembali Lagi!

Assalammualaikum!!!


Rasa macam nak masuk hutan...
Rasa macam nak terjun sungai...
Rasa macam nak tido dalam sleeping bag la....

Eh ada juga muka-muka baru di samping #TravelholicAwesome?
Eh mungkinkah akan terziarah Bonda Ixora?

#TravelholicAwesome Blackout is back!


POST TAG #TA: 


WASSALAM

11 comments:

  1. i suka tengok group you all, happy dan selalu kembara kesana sini, jelajah merata tempat bersama. teringin nak ikut sama. boleh ke? macam mana nak jadi member? *malu tetiba

    ReplyDelete
  2. Hutan Belum, Tasik temenggor...kat gerik tu...hihihi

    ReplyDelete
  3. Wahhh bestnya abg janggel kita ni berjalan dgn kwn2 sekepala..

    Hati2 banyak pacat kat situ hehehe..selamat bertrekking di Royal Belum Ren..

    Ehhh betul ke Royal Belum ?????

    ReplyDelete
  4. Saya tau you all pergi mana he he he...tapi akak tak dapat join you all sebab akak pergi dengan group lain..cerita pasal tu pun dah keluar dalam blog...

    ReplyDelete
  5. Lily:

    Haha nak join kene bayar yuran penyertaan.

    ReplyDelete
  6. JM tahu korang ke mana coz baru nk komen selepas kuar entri baru :-)

    ReplyDelete
  7. Kak NA

    Rugi akak tak join kami, kalau tak mesti banyak borak hehehehe.

    ReplyDelete
  8. Jm

    Hahahahha rahsia dah pecah

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!