2014-04-16

TravelholicAwesome And Friends Dah Sampai Ke Belum (Teaser)

Assalammualaikum!!!

Hahaha sempat pulak nak buat teaser pasal trip Blackout TA and Friends ke Royal Belum kan. Untuk entry penuh tak tau la bile sempat nak buat. Anyway, trip kali ni kami pergi bersama selected travel bloggers yang kami kenal melalui alam maya. Alhamdulillah perancangan berjalan lancar dan pihak Belum Outdoor Adventure (BOA) yang menguruskan trip kami ni pun memberi kerjasama yang baik. 

So setakat ni je la kot update untuk entry Royal Belum ... bagi teaser dulu la ye. Untuk kisah di balik tabir dan preparation sebelum ke Royal Belum, aku akan cerita di entry akan datang. 

Sementara tu layan dulu beberapa keping gambar untuk tatapan semua ! 

Psttt: untuk kisah lain boleh rujuk entry Hang Dhamin di SINI dan entry Kak Coco di SINI.

WASSALAM

Tasik Temenggor, Royal Belum. Di atas boat house.
Sungai Ruok, Royal Belum
Memancing? Itu aje kerjanya hahaha.
 Keluarga Bahagia...
Melawat Orang Asli Kampung Aman Damai.

19 comments:

  1. Firsttttt!!!! Ni msti type dlm kete ni. Hew hew hew

    ReplyDelete
  2. Tahniah dah sampai. Menyesal pulak tak ikut kome :(

    ReplyDelete
  3. Lain kali jangan lupa ajak saya ye...terbaik..tahniah..

    ReplyDelete
  4. untungla John first...
    kbai

    eh eh mana muka akak?
    AWAS!!!

    ReplyDelete
  5. hanya yang terpilih sahaja ***i

    ReplyDelete
  6. naramas aman : itu la diorg ckp patut anda ikut tp ade hal. kalau tak boleh ketemu.

    rin : aku syak ikan baung tu bkn afif yg tangkap hahah

    ReplyDelete
  7. Mesti John kena tinggal kan..Hutan Belum ni nampak masih 'suci' lah

    ReplyDelete
  8. Nak jadi yg terpilih? mohon jgn fake dialam maya..tq!

    ReplyDelete
  9. oh satu lagi tips utk jadi yg terpilih..mohon jgn kiss ass sangat! hew hew hew

    ReplyDelete
  10. bestnya, one of the prettiest sights in malaysia :)

    x, Farah

    ReplyDelete
  11. John:

    Hahaha gitew. Mestila.

    ReplyDelete
  12. Kak NA

    Tula kak, kalau akak ikut mesti best heheheh.

    ReplyDelete
  13. Kak Anash

    Muka akak bersepah kat blog HD tu pegi la.... huh

    Hahahaha

    ReplyDelete
  14. Min

    Haah aku tau mmg bukan dia yg tangkap. Mistik je tu

    ReplyDelete
  15. JM

    John takleh masuk hutan2 ni. Elergik hahahaha

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!