2016-06-07

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1437!

Assalammualaikum!!!

Masih belum terlambat nak wish Selamat Berpuasa buat semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia, terutamanya kepada pembaca blog Janggeltrekker's Life ni. Tak kiralah pembaca baru atau yang lama, sama -sama kita menjalani ibadah puasa ni dengan penuh kesyukuran.


Dah masuk tahun kedua berpuasa di sini. Semoga lebih tabah! Hiks. Selamat berpuasa! 

WASSALAM.

6 comments:

  1. Comelnya doddle tu :)
    Selamat menjalani ibadah sepanjang Ramadhan ini. Doa CN moga Encik Ren (mcm formal la plk bunyinya. hehe...) terus meneruskan aktiviti kembara, diberi kekuatan untuk terus berkongsi ilmu dan pengalaman.

    Mcm dah lamaaa sgttt tak singgah sini. Hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CN

      Ahahhaa conteng mengarut je tu hehehe. Anyway selamat berpuasa juga buat CN. Lama jugak saya tak berblogwalking...huhuhu biasalah bila penyakit M tu datang hehehe,

      Delete
  2. Replies
    1. Selamat menyambut Ramadhan juga buat MKL.

      Delete
  3. Selamat berpuasa juga bro..

    regards from your new reader...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa napi! hahaha new reader yer? Ok.

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!