2008-08-12

::Boling la pulok::

Dalam dua hari ni keje aku asyik berulang alik ke Alamanda je. Ish buat apa yer pg Alamanda? Bukan best sangat pun. Hmmm sebenarnarnya aku dan opismate sibok pegi beli barang-barang hadiah untuk Pertandingan Boling peringkat Bahagian tempat aku keje. Huhuhuh aku pulak dilantik menjadi bendahari tak bertauliah. Hampeh.

Tapi malangnya tahun ni aku tak dapat nak join pertandingan boling tu, sebab kena balik kampung. Almaklumlah cuti-cuti sekolah ni semuanya sebok nak buat kenduri. Jadi buat peserta-peserta boling, tahun ni aku kasi can la kat korang jadi juara hahahahahah!!! (dengan nada riak teramat!) Astagafirullahalazim...

So memang sibuk la jugak diorang-diorang tu semua membungkus hadiah dan hamper untuk semua peserta. Aku?? tolong tengok dan menyebok-nyebok je. Semoga pertandingan boling tahun ni semeriah tahun-tahun sebelumnya. Syabas kepada Encik Amir selaku pengerusi kelab di atas kejayaan menganjurkan pertandingan ini walaupun sungguh banyak rintangan yang dihadapi. SYABAS!!!

2 comments:

  1. yeay..aku tempat ke4..tapi tak sangka jugak dpt strike banyak kali..penangan tangan yg main volly ball kot!!huhuhuhu..dapat la jam dinding..ehehhe. rugi takdo.

    ReplyDelete
  2. Wah terrer la pulok ko yer! Ha tu la untung aku p beli jam dinding...dapat jugak gantung kat ghumah.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!