2008-10-08

::Balik ..Balik...Tak Gheti-gheti ker??::

Pejam celik-pejam celik rupa-rupanya dah seminggu berlalu. Tak sedar pun perjalanan selama seminggu berlalu begitu saja. Ish aku masih tak puas bercuti! Dan tak puas jugak nak beraya ke rumah sedara mara nak kutip duit raya untuk bermaaf-maafan.

Semalam bila masuk opis je, ingatkan boleh la bekerja dengan lebey bersemangat, tup tup tup haaaaaaaaa ambekkkkk ko, keje belambak dihidangkan oleh bos aku.. Sedey. Terpaksa la akur dengan lumrah kehidupan. Apa-apa pon raya tahun ni kira ok jugak la, banyak pengalaman baru dikumpul!! Apakah itu?? hahah tunggu jelah entry raya aku nanti..malas nak menaip skang ni... Huhuhuhu...PEACE!
Jemput makan kuih....

13 comments:

  1. kanda janggel...makan biskut raya tak ajak dinda pun ek....

    udah2 ler...tukar la lagu raya tu

    kekkekek

    ReplyDelete
  2. alamak..apsal bekas kuih raya tu ala2 saya punya je.. apakah???

    ReplyDelete
  3. Ish apa la acu Yanie nih...nak makan biskut mai la beraya.. hahahahahhaha..

    Raya kan sebulan..so lagu raya pon sebulan lerr...

    ReplyDelete
  4. Hahhaha ye ke cik Saya??? tak ingat ke kite pinjam dari awak hari tuh... hehehehe..

    ReplyDelete
  5. timo kacih pelawa makan kuih raya 'virtual'. hehe...
    dari tadi aku dok tenung jer gambar kuih raya nie.

    jumlah kuih tak kurang, perut aku pon tak kenyang!
    hmm....

    ReplyDelete
  6. Hahhaha awatnya suzura? hang ngidam ka? Ni sebenarnya kuih raya kat rumah Rashid..haritu kami buat Tour Raya seluruh negeri Perak. Tu yang snap picca tu.. heheheh

    ReplyDelete
  7. Kuih warna pink tu paling sedap... sangat lembap di dalamnya ..ada inti jem strawbery lagik. bila kunyah dalam mulut..terasa kestrawberynan dia!!!

    ReplyDelete
  8. kuih raye je ke? ketupat, lemang rendng musti xsempat nak amik pix sbb dah kelaparan kan.. hikhik

    ReplyDelete
  9. Gambar Lemang, ketupat dan rendang semua dah lesap sebab masa raya pertama tak sempat nak amek ..heheheh..Gambar kuih tu pon amek masa raya ke 4. :p

    ReplyDelete
  10. suzura makan aper di sana??best tak?

    wahh janggel..kuih strawberry tu mcm menarik jer bunyi nyer. smlm aku ada mkn ada satu cookie ni rasa sama mcm biskut butang..aler yg jual timbang kt kedai runcit bentuk bulat pastu ada icing keras berkaler2 kat atas nyer...hhmm menggamit zaman kecik2 dulu..huhuh

    ReplyDelete
  11. Wah biskut butang !!! aku pun ingat biskut tuh!!

    ReplyDelete
  12. nak sikit kuih..xmerase pun kuih2 sedp cmtu..nk...uwa...uwa

    ReplyDelete
  13. Hang nak kuih yang mana hiroshi?? pilih cepat sat lagi saya send pakai email heheheheh!!Nak ketupat, rendang, lemang semua ada...cepat pilih.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!