2008-10-21

::My Best Friend Konvo!::

Setelah berhempas pulas belajar selama bertahun-tahun, akhirnya mamat nih bergraduat jugak! Tahniah buat Acid yang menyambut hari gemilangnya pada 18 Oktober 2008 yang lalu. Seronok betol mamat nih, yang paling best bile tengok mak ngan ayah dia yang sentiasa tersenyum...

Alhamdulillah, rezeki ko memang sangat murah Cid. Belum konvo dah dapat kerja yang sangat hebat! Tak sia-sia ko belajar Kat Mesia - Jepun - pastu sambung balik kat Mesia dan berjaya juga menggenggam segulung Ijazah! CONGRATULATIONS! My Fren...

Acid with his Daddy and Mummy

Family Potrait

6 comments:

  1. nnt dtg lew konvo sini gak..ahakz

    ReplyDelete
  2. Boleh, janji hang suport duit tambang. Kompom aku dtg!

    ReplyDelete
  3. memang seronok bila konvo.. rasanya macam pengalam berharga dalam hidop..punya payah nak dapat macam tu..

    ReplyDelete
  4. Betol tu "saya".. yang paling terharu masa dah dekat-dekat last nak kuar dewan...sampai menitiskan air mata la jugak bile ingt balik perjuangan semasa jadi pelajar dulu..dan bile mak dan ayah ada sekali time tu..
    huhuhu syahduuuuuuuu...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!