2011-02-02

Wajah-Wajah Kota Kinabalu

Assalamualaikum...

Tak banyak gambar yang aku tembak sewaktu berada di Kota Kinabalu, Sabah tempoh hari. Cukup sekadar mengembalikan memori pertama menjejakkan kaki ke Negeri Di Bawah Bayu itu. Sesungguhnya pengalaman di Sabah sangat menarik dan unik. InsyaAllah satu hari nanti aku akan ke sana lagi...

Jom layan apa yang ditembak.

Psssstttt: Esok cuti panjang CNY bermula...adoiii apa aku nak buat ni?????
PEACE!!!

Puding kelapa dan Air Kelapa, Pasar KK.


Berusaha untuk hidup, Pasar KK.
Tapak Pasar Tamu, KK.
Pasar Filipina, KK.
Jeti Nelayan, KK
Jeti Nelayan, KK
Jeti, penumpang ke pulau seberang...KK.
Aksi peniaga Pasar Tamu KK.
Aksi peniaga Pasar Tamu KK






Peniaga Ikan Masin, Pasar KK.
Antara cenderamata yang dijual di Pasar Filipina, KK.
Rantai dan gelang kristal, mutiara dan maniks, Pasar Filipina, KK.

KK Watefront..under construction.
Senja di KK.
Senja di KK.
KK Waterfront...lagi kisah cinta.
Bot nelayan, KK.

14 comments:

  1. gilalah..suka sangat awan yang ditembak itOo.....

    ReplyDelete
  2. Dinda Iva:-

    Owh pencinta awan yer..hahaha thanks!

    ReplyDelete
  3. cantiknya gambar senja di KK... :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MENTARI MUNCUL LAGI

    ReplyDelete
  4. ...kk...
    tempat selalu kena posting jugaaa..
    tuh dulu..
    promenade hotel..tempat rumah kedua ku...
    dah tak pegi lagi...

    ReplyDelete
  5. ekceli nak jawab soklan tadi...
    apa nak buat cuti CNY?
    gi ambik part time wat lion dance aaa...
    heheh

    ReplyDelete
  6. Nabilah :

    Thanks! pi dulu..nanti saya datang.

    ReplyDelete
  7. Anash:

    Hahaha posting ya...ok pa bah...
    kuikuikui

    ReplyDelete
  8. Anash:

    buat pattime jadi lion dancer??? takut dari lion jadi dinasor pulak! awawawawaw

    ReplyDelete
  9. wah..terbaik gambar..thumbs up!

    ReplyDelete
  10. huh..jeles ak x mampu amik gmbr camni

    haha

    ReplyDelete
  11. Al

    Ala gambo hentaman jer tu...aku yakin ko leh gak amek gambo camtu hehehe'

    ReplyDelete
  12. rugi ko pg sorang2, KK jugak terkenal dgn makanan laut. dan beberapa kawasan pemandangan yg menarik. soping, KK mahal x sesuai kecuali barang hiasan mutiara di pasar filipin. rindu aku kat KK, tmpt aku menjadi dewasa..

    ReplyDelete
  13. Ultra Cikebum:

    Tu arrr dah la g ngan bos huhuhu kalau gi ngan geng ungu lagi best! hahahaha.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!