2011-03-18

Doraemon Rupanya!

Assalamulaikum!

Pepagi buta masa aku on the way ke office smalam aku dikejutkan dengan seekor mahkluk yang sangat kiut dan montel terbang di ruang angkasa Putrajaya! Owh rupanya Doraemon!!!! Apakah yang Doraemon tun buat kat Putrajaya??? Darth Vader pon ada jugak?????? Haish nak berperang ker atau nak main aci nyorok di sebalik pokok-pokok hiasan di Putrajaya?

Rupa-rupanya semalam dah start Festival Belon Udara Panas kali ke-3 di Putarajaya!!! Mantap! Banyak belon baru berbanding tahun lepas. Aku pon seawal pagi (Sebelom opis hour yer! jangan cakap aku ngulor pulak!) Terus bergegas ke tapak festival di Presint Dua, ala tapak pasar malam di depan Monumen Alaf Baru tu.

Best sangat bila tengok bebelon ni semua terbang di udara! Ok nanti aku melaporkan untuk harihari berikutnya. Banyak lagi nak tembak nih. Festival ni sampai hari Ahad, so jom reramai ke Putrajaya!

PEACE!




 







11 comments:

  1. Masmz-

    Nak ikot apanya org dah balik dah hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. norh

    Yer ke ..hmmm tengok gambo je la yer.

    ReplyDelete
  3. waaa....
    datang balik festival ini...
    rasa cam
    semalam je dok hambek gambo belon tuh...
    MasMZ..meh aaa dtg

    ReplyDelete
  4. Anash

    Yer datang balik...benda ni kalau ada bajet insyaallah tetiap taun dia muncol.

    ReplyDelete
  5. haip! tak kira, sok mao pi pagi petang sambung ke malam gak!

    ReplyDelete
  6. en.janggel
    gambo 1,yg belon kaler biru yg hujung tu,mmg bakul dia kat atas eh?api dr bwh la?tp mcm na nak masuk dlm bakul tu..confius ni.pls xpalain,kura2 dlm perahu,sy mmg xtahu.. :)

    ReplyDelete
  7. mana gmbr aku dgn ko semalam dan tadi? tempek la kt blog ko... hehehehe.... perasan tak aku? wakakakaka

    ReplyDelete
  8. Ms Kertas:

    Tu bakul yg kat atas tu dummy je la..yg betolnya ada kat bawah. Belon ni salah satu yg unik.

    ReplyDelete
  9. Ultra Chikebum

    Tunggu arr aku haplod, tak sempat smalam terus pengsan.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!