2011-03-02

Goodbye Chempaka : Welcoming Cik Melatie

Assalamualaikum!!!

Fuyoooo lama plak terbiar blog aku ni. Ahaha biasa la kalau takde benda nak dicerita, memang jadi hutan banat la blog ni. Anyway thanks la pada yang sudi singgah walaupon tak berupdate.

Alhamdulillah juga, Chempaka telah selamat dijaga oleh orang baru...Sedih!!! Macam-macam perkara dah kami harungi bersama dan dah banyak tempat kami pergi, panjat bukit, masuk hutan, redah lautan, seberang laut bagai semua aku dan Chempaka dah buat. Tapi bila masa nak berubah, terpaksalah aku serahkan dia kepada penjaga baru. Babai Chempaka semoga kamu tenang di sana.

Jadi apakah yang menggantikan Chempaka???
(Senyum,... senyum sambil membelai-belai kekasih baru. Ehem diperkenalkan mata baru aku yang bakal menghiasi kebanyakan gambar di dalam blog aku selepas ini! Cik Melatie!~ Amacam? Masih mengekalkan nama-nama klasik kan!~ Ngeeee~

Cik Malatie ni dari spesis golongan pertengahan. Tinggi sikitla tarafnya dari Chempaka, nak jaga pon susah, maklumlah semua keperluan nak yang bercitarasa tinggi! Haish lepas tu berat badan dia pon lagi berat dari Chempaka. Lepas ni makin bermasel-masel la tangan aku dikerjakan oleh Cik Melatie.

Hahaha apa la yang aku merepek ni. Ok lah, sebenarnya tak sabar nak menembak bersama Cik Melatie. Tunggu la, setakat ni masih belum ada gambar-gambar hasil tembakan Cik Melatie untuk dikongsi. Nanti bila ada aktiviti menarik baru aku tepekkan kat sini ya. Wish me luck with Cik Melatie!!!

Pssstttt: Entry paling sengal kot.Hahahaha.

PEACE!!!






   

6 comments:

  1. good blog barter link, chat box, follow http://stikeshealthnurse.blogspot.com
    facebook: http://apps.facebook.com/easycash-usd/?refid=100001041095779&ref=link

    ReplyDelete
  2. gua sama dgn lu bro..lama tak hupdate

    ReplyDelete
  3. gua sama dgn lu bro..lama tak hupdate

    ReplyDelete
  4. Pencacai Alim :

    Hmmm tu ler...musim la skg nih hahaha

    ReplyDelete
  5. lawa kamera ni bang :D
    saya guna sony a290 je
    dan langsung zero skil hehe

    budak2 biasala

    ReplyDelete
  6. ARC

    Thanks...yup camera ni mmg lawa hehehe.
    Sebenarnya tak kisah pakai kemera apa pon boleh ambil gambar yang cantek. Pakai kemera HP pon boleh.

    Skil boleh develop. InsyaAllah satu hari anda akan berjaya.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!