2013-04-26

Teaser: Tik Tok Tik Tok .... Gigil-Gigil Mau Terbang

Assalammualaikum!


Kemain lama nunggu masa ni, siap tidor pon boleh ngigau-ngigau... akhirnya sampai jugak hari yang dinanti (dekat setahun nunggu weh.!!! ) Walaupon join separuh jalan je, takpe la, sebab aku memang tak mampu nak coti lama-lama macam diorang tu. 

Apa pon, kelulusan dah dapat, yang penting demi keriangan berganda! Yeay! Doakan keselamatan dan kesejahteraan aku, kak coco, kaki berangan, kaki jalan, masZuber, Dan Arif dan adik beradiknya di sana ye!

Tadaaaaa..... ops ada lambang Kerajaan pulak tu hahaha. :)

Pssttt: Tak sabar nak balik mengundi! Sempat ke? Omai!

Pssttt 2: OK Chop... sebelum balik tu jom la jawab survey dari salah sorang pembaca blog ni. Beliau tengah buat kajian pasal pelancongan. Jang segan-segan untuk jawab soalan-soalan survey dia ye. Link seperti di SINI :



WASSALAM

8 comments:

  1. selamat bercuti2! ole2 jangan lupa hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceklala:

      Thanks! Hahahha ole2 bandungggggg ole ole bandunggggg

      Delete
  2. Oh my!..mau terbang lagik..arghh..makin jeles ni..coz travelholicawesome pegi bercuti mesti meriah..kalau lah JM boleh jadi sebahagian dari keluaga ituew..boleh tak kak Coco..heee

    ReplyDelete
  3. Jari manis;

    Hahahhaha meh la JM pi beli tiket, sempat lagi tu. masa untuk release stress. ;)

    ReplyDelete
  4. Enjoy your holiday with the rest. Too bad I can't join. Huhuhu

    ReplyDelete
  5. aku ada terbaca dekat blog fatt, korang akan pergi 1 tempat yang giler best tu, apakah ini trip yang mega tu...wah~...happy holiday bro!

    ReplyDelete
  6. DT:

    Thanks diana, kalau you ada mungkin lagi meriah kan!

    ReplyDelete
  7. Orga

    Oh trip mega Fatt tu tak mungkin la yang ni, dia ada trip mega lain tu.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!