2013-04-24

Last Summer In Japan

Assalammualaikum!!!

Apa khabar semua, lama kan aku tak hapdet entry baru? Sebab aku dilanda kemalasan dan kesibukan bekerja! So masa untuk blog terpaksa dianak tirikan sekejap. Amacam dah kronik ke demam pilihanraya korang? Aku tak kronik langsung, takde perasaan katanya heheh.

Ok la, dah habis entry Amazing Japan aku, so aku himpunkan semua link kat sini, supaya senang aku nak baca nanti sekali harung. Eh aku nak baca? Hahah ye la, bukan ramai pon yang nak baca katanya.

Tak sabarnya nak cuti! Habis kebas semua badan ni (ngade kan).


Boleh ketik LINK di bawah untuk keseluruhan kisah aku di Japan!
Hmmmm bile baca balik semua tu, rasa sekejap je masa berlalu. Haish tak sabar nak jejak Negara Matahari Terbit lagi... entahkan bile gamaknya. JOM MENABUNG!

OK lah, nak sambung membizikan diri. Enjoy!




Pssttt: OK Chop... sebelum balik tu jom la jawab survey dari salah sorang pembaca blog ni. Beliau tengah buat kajian pasal pelancongan. Jang segan-segan untuk jawab soalan-soalan survey dia ye.Link seperti di SINI :


WASSALAM.


6 comments:

  1. Don't worry..JM baca dan sentiasa menantikan entry baru...Gitewww

    ReplyDelete
  2. aku pun dok menabung jugak ni, ahaha...tak puas pergi sekali jer...

    ReplyDelete
  3. Jarimanis:

    Fuh lega ada peminat setia kekeke. terasa seperti retis pulak.

    Thanks JM!

    ReplyDelete
  4. Orga:

    Jom kita menabung.... jom kita menabung... kita menabung...

    (Sila nyanyi style lagu JOM KITA MENGUNDI kat tv skg ni yang rancak berkumandang)

    ReplyDelete
  5. gambar yg akhir tu smart weh....

    ReplyDelete
  6. Hang Dhamin.

    Hahaha kan, terpaksa buat header baru.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!