2014-10-27

Kalaulah...

Assalammualaikum!

Sebenarnya... Tengah berangan.

Kalaula tetibe dapat hadiah iPhone 6 Plus.... Mesti sengih seminggu tak hilang. Kalau....

Ye kalau.
(Sorry la termerepek, tengah stress)

WASSALAM.

18 comments:

  1. masuk la peraduan gores dan memang beb..mana tau ada rezeki..
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dzuchan:

      Hahaha nak gores tang mana tu?

      Delete
  2. Bro, ingat apa tadi....harap dapat add saya di face book. Saya dah sent mesej. FB saya : MK Pydee. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MKL:

      Haha saje je saya merepek. Ok nanti saya add di FB ✌️

      Delete
  3. Beli jer laaaa.....hadiah utk diri sndiri.....hehehe klo nk tggu aku hadiah boleh jer, aku bg ipong yg mcm ank buah aku punyeee...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. DJ

      Tula terpaksa beli sendiri sebagai hadiah hari jadi hukhukhuk. ;)

      Delete
  4. Entry khas ipon6 tu.. Harus beli sebijik... Hiks

    ReplyDelete
  5. hahahaaa. apakah.. adakah ini di panggil saat berbahagia seorag diri... cuba check kat rumah mana tau terjumpa ke sebiji... kalau 2 biji sila bagi satu hahhaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT

      Hahahha setakat berangan je la Afif, tak tau le mana nak cekau.

      Delete
  6. Ni out of scope, gambar atas tu level 41 ke? hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina;

      Haaaa tak ingat la lavel brapa tapi mmg level 40++ la.

      Delete
  7. drama plak dahh...beli je le..jgn biarkan diri diselubungi iphone6 ;p hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chawana:

      Mestila drama! Barula keriangan berganda! HaHaHa!!!

      Delete
  8. Salam kenal! Blongnya keren! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto travel. Jika Anda mau share dan download foto2 dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi :)

    ReplyDelete
  9. iPhone6 plus? kalau betul lah dapat kan...dalam tdo pun senyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Haah memang senyum sampai ketelinga la jawabnya. Hiks

      Delete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!