2015-06-19

Salam Ramadhan Al-Mubarak To All Readers!

Assalammualaikum!!!

Alhamdulillah bertemu lagi kita dengan Ramadhan tahun ini. Semoga ibadah kita diterima oleh-Nya. Yang berada di perantauan, bertabahlah...demi keriangan berganda! Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Maaf zahir dan batin.

 
Psstt: Ada ke yang pi travel bulan-bulan puasa ni? Share la sikit! Hiks

WASSALAM.

11 comments:

  1. Selamat berpuasa, Ren...Travel di bulan puasa? Tak sanggup kot :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila

      Selamat berpuasa juga Zila. Hehhe tau dah tak sanggup hehehe

      Delete
  2. Selamat berpuasa Ren...

    Travel bulan puasa? adaa...travel ke 'surau' je yang mampu

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM

      Selamat berpuasa JM

      Hahaha kita travel ke surauu lah ye.

      Delete
  3. Selamat menjalankan ibadah puasa...X larat den nak jalan time puasa2 ni dik oiii...:) dok umah buat kuih raya ah..ha..ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farikica

      Selamat berpuasa juga. jom kita dok rumah buat kuih raya!

      Delete
  4. Selamat berpuasa Ren! jauh orang tu berpuasa di perantauan ye? takpe, buka puasa awal hahaa

    ReplyDelete
  5. ehem...dok dendiam jaga opis tu..jangan nak travelllllllllll je ....
    ahhahhah

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!