2009-01-14

Oh Piala Ku

Hari tu aku ada buat entry pasal Liga Badminton kan???
Ha ni aku nak tempek dia punya hadiah..kehkekeh walaupun dapat hadiah saguhati...aku tetap berbangga sebab bertungkus lumus bermain untuk pasukan pada masa tu!!

Oh Piala Ku...

Terharu sungguh perasaan ini apabila diserahkan piala saguhati..[ni baru dapat piala saguhati dah ada entry macam nih, kalau dapat jadi johan agaknya aku buat entry seminggu berturut-turut kehkehkeh].

So marilah beramai-ramai menghayati keindahan piala yang tak seberapa ini [tapi sangat bermakna bagiku] Kehkehkeh.

Janggeltrekker



20 comments:

  1. Tahniah laa dapat Piala tu.. janji dapat gak kan kan...

    ReplyDelete
  2. suke nyer dapat piala... tahniah laa...ceria selalu

    ReplyDelete
  3. Cik Daya:: TQ-TQ memang suka sangat sebb tak pernah dapat piala kuikuikuik [walaupun saguhati]

    ReplyDelete
  4. wah..best juga dapat piala tu.meh sini letak kat umah saya..akan jadi lebih bermakna hadiah tu.ha8.
    Pasni abg janggel boleh la training lagi untuk rebut piala juara pulak!

    ReplyDelete
  5. Aie: Kehkehkeh Piala yang tak seberapa tu kalau letak kat umah pon tak nampak..tenggelam dengan benda lain... kehkehkeh

    Nak training jadi juara??? Huhuhuhu tunggu Dato' Misbun Sidek panggil dulu baru boleh training.
    ;P

    ReplyDelete
  6. congrate
    wlpn saguhati
    atleast ade
    HAHAHA

    xper
    try ag next tyme
    miahaha~

    ReplyDelete
  7. EnchekCAMERA:: Thanks diatas
    kata-kata semangat yang
    sangat bermakna itu..

    Sungguh terharu rasanya
    diri ini pabila mendapat
    sokongan sebegitu ....
    kehkehekheh.

    ReplyDelete
  8. Cikzura:: Ala Piala kecik je cikzura..

    Bukan dapat pingat emas pon..

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. cit!!!! [uNsuR DeNGki. HahahaHa]

    ReplyDelete
  10. bile nk masuk terbuka england lak ni?hehe

    ReplyDelete
  11. HAAHA
    orite
    no hal laaa
    :D

    duk kat bukit jalil kan?

    ReplyDelete
  12. huhu...
    tahniah laaa dpt adiah...
    pling2 kurang dpt jgak kn...
    hua2...

    ReplyDelete
  13. CikMAsz:: Hmmm baru dapat hadiah saguhati
    dah ada orang dengki!
    Hahahahahah aku bangga sebb
    ada org dengki aku dapat hadiah saguhati yeyeyeyeyeyey!!!..

    ReplyDelete
  14. Hiroshi:: Walawehhh terbuka
    opis pon tak lepas nikan
    pulak nak masuk terbuka England!
    Chit!

    ReplyDelete
  15. enchekCAMERA:: Duduk dekat ngan Bukit Jalil...
    tak sampai lima minit pon leh sampai....

    ReplyDelete
  16. Puspawarna:: Cik puspa..thanks for coming... ;P

    ReplyDelete
  17. Adam:: Yerp la saguhati jer... nak buat camana...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!