2010-04-10

Aksi Penembak Tepat

Ingat lagi tak pasal Hot Air Ballon Fiesta 2010 yang berlaku bulan lepas? Aku pasti ramai juga yang mengikuti perjalan pesta Belon Udara Panas di Putrajaya dulu. Disamping aku tempekkan beberapa gambar belon udara panas yang sempat aku tembak sepanjang acara itu, aku nak share jugak beberapa gambar gelagat juru tembak..eh jurugambar @ photographer yang sempat aku rakamkan. Apa yang best, macam-macam gaya diorang buat. Agaknya ku pon macam tu jugak kot??? Hahahah..

Tapi aku belum sehebat diorang lagi, siap tonggeng-tonggeng 360 darjah untuk dapatkan shots yang baik! Respek giler ah...Aku nak belajar gak cara camtuh! Biasalah untuk dapatkan hasil yang baik, cara dan effort tu kenalah terbaik jugak kan!

Ok enjoy the GAMBAR yer...

(aku masih di negara orang...)

PEACE
Font size
Psst: Entry ini dibuat seminggu yang lalu....






Fuh kemera masing-masing gedabak! Terhina plak aku rasa!


Fuh akak nih..terbaekkkkk wok!


Ni member gua! Inchek Deennasour dengan jenteranya!

14 comments:

  1. semua pegi sana x lepaskan peluang bawa senjata masing2...hahaha

    ReplyDelete
  2. la hai..gambar terakhir tuh ...nampak tak kusi tepi tiang lampu?? kat situ akak n family dok lepak nengok gelagat sharp shooter, siap cakap kat nenek..haa..tengok tuh..depa tengah tembak gagak..nenek just kata "mano ado gagak sini??apo teruk bona menembak eh??" hahah....

    ReplyDelete
  3. Khairil -

    Yup..kamera gedabak gedabak. Takut tngok! hahaha

    ReplyDelete
  4. Anash -

    Oh akak pon melepak di situ yer? wakakaa naseb bek tak kena tembak dengan penembak2 tu semua!

    ReplyDelete
  5. kjab! bro! aku msih confius jgklah tgk gmbr ko ni... dorg smbil terduduk dok tgk ape??? dorg ambik gmbr ape sebenarnye ni????

    ReplyDelete
  6. Nick -

    Diorang tengah tembak Belon la tu!

    ReplyDelete
  7. mas aaku tgk bekfast duduk kat bahu jalan..adala seorang mamat nih..tetiba dtg kat depan kitaorg..terus baring tengah2 jalan sambil menembak2..mmg baring habis la mamat tuh,kepala jer angkat skit..perrghh..kelihatan profesional sungguh..tp hasilnyer pasti mantap kot!hahaha..nasib jalan tuh tutup..kalu tak..hhmm..ader yg kena ngan kete storm yg bawak hot ballon..hehehehe..

    ReplyDelete
  8. apesal tembak belon tu? ha! bru aku tau dorg x xpnh tgk belon kan? klu aku pun mcm tu jgk sbb belon mcm2 ni mne pnh ade kat malaysia slalu kt omputih je...hehehe

    ReplyDelete
  9. amat cool ok gambar yang last tuh

    ReplyDelete
  10. Beautipul -

    Hahaha pasti gambo mamat tu terbaekkkk!

    ReplyDelete
  11. Nick -

    Ya sebab itu ler diorang menembak sampai cenggituh bro!

    ReplyDelete
  12. Dennasour -

    Yo lah tu...teramatlah coolnya!~ wakKkAA

    ReplyDelete
  13. aiiya Janggel, aku bukan ke? wakakakaka

    ReplyDelete
  14. Masmz -

    Gambo ko beraksi ganas ada ker?? hahaha

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!