2010-04-14

Album Izan & Hamdan Dah Siap!

Alhamdulillah...setelah berminggu-minggu aku memerah keringat (chewah keringat la sangat!!!) akhirnya siap jugak sticky album untuk pasangan Hamdan & Izan yang telah selamat diijabkabulkan pada 13 Mac 2010 yang lalu (Ingat tak haritu aku ada entry pasal job menembak di Ipoh??? Fuh bukan main kelam kabut kami hari tuh takut terlepas upacara pernikahan! Naseb sempat sampai Ipoh on-time!). Ni merupakan tugasan kedua aku setelah diberi kepercayaan menjalankan tugasan pertama bagi pasangan Wan & Nana pada 25 Disember 2009 yang lalu.

Fuh lega dah settle kerja dan payment pon dah dapat! Hahaha boleh joli di negara seberang tambak! Thanks to Incik Deennasour dan Inchik Apit yang banyak membantu sewaktu kerja-kerja menembak dulu. Korang memang best lah! Dari kerja assistant sampailah ke art director semuanya best! Thanks again!!!. (Ok this coming job kalo nak join lagi jom la! Hahaha).

Anyway album pon dah selamat diserahkan dan mungkin after this aku cuba dengan custom album pulak???? Hahahah still in the learning process. Setapak demi setapak yer. InsyaAllah...
OK enjoy your pictures wahai pengantin-pengantin ku sekalian. !

PEACE!

Psst: Entry ini ditulis dua minggu yang lalu...(auto published)
















7 comments:

  1. eh! bro sapa plak kwin ni? kwn ko ke? atau abg ko? ape2pun slmat pengantin baru.. eh! ko bila plak nk kwin bro? hehehe

    ReplyDelete
  2. Nick -

    Ni sepupu aku la kawin. apa la hahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh..not bad... kalo nak asah skill tembak2 tu..cuba try test tembak pic saya dengan nezha..haa..baru thrill..communicate dengan orang ok lagi..blh srh buat gaya camni camtu.cuba communicate dengan kucing pulak. hehehhee.. meleleh peloh bro... try jgn tak try.

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhhh mak oihhhh tebalnyaa album kira eklusif tu.... best kalau dapat rakam kenangan dan nostalgia dalam bentuk ni ye

    ReplyDelete
  5. Afzanizam -

    Sekali seumur hidup (insyaAllah) mestilah tebal hehehe.

    Saya:

    Hahaha best gak kalo bleh amek gambo Nezha kan!

    ReplyDelete
  6. oh spupu ko ke kwin? ko bila nk kwin plak bro? muka dh mmg smart mcm plakon xkn xde aweks ko?? hehe

    ReplyDelete
  7. Nick -

    Yup sepupu aku ler.
    Weh aku nak kawin bile ek? ko tlong carikan calon bleh?

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!