2010-04-03

Nak Away Dulu

Rasanya minggu lepas banyak sangat benda yang aku nak tulis dalam blog ni, tapi tiba-tiba hari ni dah blur. Mungkin sebab memikirkan apa yang bakal berlaku dalam masa dua minggu akan datang nih kot? Oh ya, aku akan meng-away-kan diri selama dua minggu ke negara orang. Jadi mungkin blog ni akan bersawang dan tumbuh lalang serta tumbuh-tumbuhan menjalar yang lain. Kalau berpeluang aku update, InsyaAllah akan aku usahakan. Tapi kalau tak sempat nak update, aku mintak jangan la tak singgah langsung kat blog aku ni....jenguk-jenguk la yer tolong tebas-tebas lalang ke dan sebagainya hahahah! (lawak jer kan!!! Macam la ada lalang yang nak tumbuh dalam blog nih!)

Apa-apa pon semoga korang happy dan terus berkarya! Doakan aku selamat pergi dan selamat kembali!!!

Psst: Ish nerves nye!!!Harap-harap ada member kamching kat sana, takda la bosan sangat. Atleast nak merayap pon ada member kan!!!

PEACE!




8 comments:

  1. selamat pergi dan selamat pulang...kerja didahulukan blog diutamakan, hehe

    ReplyDelete
  2. ko nk pergi mne bro!!! eh! nnt bel buah tangan kt kitorang ni!! kurang2nya kek coklat sorg 1!!! hahaha ape2 pun aku doakan ko slamat pergi dan pulang!!! amin....

    ReplyDelete
  3. Nick -

    Aku g kursus la bro. haha ko nak buah tangan ker??? nanti aku blikan untuk ko dan untuk hantu2 ko skali. Pastu aku email la kat korang ...mesti korang suka kan!! hahahaha~

    ReplyDelete
  4. hahaha ok bro! hantu aku di pesan darah! hahaha seram plak aku kata mcm tu.. ape2 pun keja leklok bro! smoga berjaya!! harap2 ko jmpa jodoh kt sana sbb kat labuan kn ko khusus? labuan pmpuan lawa... hehehe

    ReplyDelete
  5. Nick -

    Hahah lawak la ko..bile plak aku kusus kat Labuan???? aku kat tempat singa bertendang la.

    ReplyDelete
  6. singapore eh?? poskad satu...hahahah

    ReplyDelete
  7. Anash -

    Ha ah singapore.. wakaka nak poskad ker? meh nanti aku email.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!