2013-03-07

Kemenangan Secara Berjemaah Lebih Afdal : Terima Kasih Daun Keladi!

Assalammualaikum!!!

TERIMA KASIH | THANK YOU | XIE XIE | NANDRI

OK tu je empat bahasa yang aku tau (tipu, sebenarnya aku tau jugak bahasa Arab yakni SYUKRAN). So ingat lagi ke pasal tetibe aku mintak tolong Vote, spam emel mengkome-mengkome, DM dalam FB, serang akaun Instagram korang haritu? Ingat tak? Ala yang pasal Malaysia International Tourism Blogger Conference & Award (MITBCA) haritu tu?

Ye sebenarnya semalam merupakan malam Award yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre. Alhamdulillah, sekali lagi dengan berbekalkan vote penyokong-penyokong blog Janggeltrekker's Life dan pemilihan 20% oleh juri yang dilantik oleh penganjur, maka confirm la blog aku dah menang! Yeay.

Best Eco Tourism Blog 2013
JANGGELTREKKER'S LIFE BLOG!!!




Apa yang paling best adalah, tahun ni aku berkongsi pentas dengan 5 orang geng #Travelholicawesome! Yeay! Barulah best kalau naik pentas ramai-ramai kan. Diorang menang dalam kategori-kategori di bawah:-

Best Tourism Photography /Art Blog

Best Tourism Destination Blog

Best Tourism Culture Blog

Best Tourism Blog Of The Year
John ( kakiberangan.blogspot.com )

Best Tourism Micro Blogger Of The Year
TAHNIAH SEMUA!!!

Terima kasih kepada semua yang menyokong kami. Tanpa korang semua siapalah aku ni kan. InsyaAllah aku cuba sajikan cerita-cerita terbaik di dalam blog aku ni untuk bacaan kalian semua. Jangan serik nak masuk blog aku lagi ye. Aku tak sombong, tegur je la kalau nak tegur, samada di ruangan komen, atau emel pon boleh. InsyaAllah akan saya balas semuanya sekadar termampu.

Ok. Jom layan gambar sepanjang majlis berlangsung!

#TeamIndia (Gambar ihsan Hang Dhamin)
Para pemenang bersama Y.Bhg. Dato'Seri Ng Yen Yen Menetri Pelancongan Malaysia. 
TRAVELHOLICAWESOME!!! Turut bersama adalah Cik Fida Jacob pemenang kategori Best Travel Fashion Blog 2013! (Gambar ihsan Hang Dhamin)
Me with family and friends!
Opssss kenapa dengan Tansree Coco ni?... nantikan update dari beliau yer. ( Gambar ihsan John)
Pssttt: banyak gambo ihsan sebab aku memang tak bawak kemera malam tu..dan banyak gambo ambik pakai hendpon. :)

WASSALAM.

38 comments:

  1. TAHNIAH!!!! Akak vote u all la :)

    Tapi sayang akak tak dapat datang semalam walaupun dpt jemputan :(

    ReplyDelete
  2. Taniah diucapkan..

    Fuyoooo banyak nyer anugerah kak coco...patut la dia senyap jer...dah fofular rupa yer...kene open table ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. Congrats!! Tak sia2 kami vote! :D

    ReplyDelete
  4. Hehe cik fida jacob terenterprem dlm gmbar lah pulak...

    congratssss janggel... macam mixx uols nih kihkih..

    ReplyDelete
  5. #untungla kemenangan berganda dua tahun berturut2 kelas uolssss!

    p/s: nasib baik ada hang dhamin, jadi official photog kita nampak gayanyer hehehehe! mekasihhh :D

    ReplyDelete
  6. Ainul:

    Tula, berjemaah katanya. Thanks ye. :)

    ReplyDelete
  7. Kak NA:

    Thanks akak for the VOTES! Kalau akak datang malam tu kompom kite leh bergambo sesama kan..hmmm next time la ye.

    ReplyDelete
  8. Maszuber:

    Ala rezeki kengkawan banyak tolong hehehe. Thanks.

    ReplyDelete
  9. Fatt:

    Thanks Bro Fatt, yg penting ko tetap glamer walaupon tiada kewujudan dimalam itu.

    ReplyDelete
  10. Vam Loutner:

    Thanks!
    kak koko la retis paling dihidu sorotan lensa kemera malam tu!

    ReplyDelete
  11. Purpleluv:

    Terimakasih kazenku! heghehehe

    ReplyDelete
  12. Cik Fida Jacob:

    Hahaha terenterprem takpe, jangan takde langsung ekkeke.

    Thanks ! Congrats kepada anda juga.
    Mixx fruit ke mixx vege?

    HAHAH

    ReplyDelete
  13. Biqque:

    LIHATLAH DONIA!!!!

    Dia tu memang official photg aku ngan MASMZ. Kalao dia tak tercalon pon dia wajib hadir HAHAHAHAHA.

    ReplyDelete
  14. tahniah....tahun depan menang la lagi...:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupu2:

      Hai perli ke apa tu? Tahun depan nak besara dah.

      Anyway thanks

      Delete
  15. giteww!!! untungla menang kategori yg sama 2 kali berturut-turut! heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Henry fox

      Motif??? Hahahhaa ye untung sangat!

      Delete
  16. Setinggi-tinggi tahniah dan syabas atas kemenangan!Teruskan usaha yer...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norharyani Sanusi:

      Terima kasih! Teruskan menyokong blog saya ye! :)

      Delete
  17. congrates utk semua geng travelholic owesome..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dont Afraid To Try:

      Terima kasih bagi pihak semua!

      Delete
  18. tahniah bro.. mpga tahundepan boleh menang lagi :D..

    ReplyDelete
  19. (lupa nak komen?)
    heheheh
    tahniah le korang!!!
    akak like!!!


    (bila nak open table makan burger bakar???huh???)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash:

      Thanks akak !!!

      Bilenya akak nak blanja tu?

      Delete
  20. sapa belanja sapa?
    bukan kah pemenang yang kena belanja kwn2????

    huh?????

    ReplyDelete
  21. kak Anash:

    Sepatutnya kawan2 kena blanja pemenang tanda sokongan!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!