2014-12-20

TEASER: Berpusing-Pusing Sejenak Di Thailand

Assalammualaikum!!!


Ya ampun, sorry le sebab tak sempat nak habiskan entry Australia tu...(jeling kat laptop, jeling balik kat diri sendiri)... Tapi sementara tu korang layan la short teaser dari short trip aku dan kengkawan ke Bangkok-Lopburi-Ayutthaya minggu lepas! It was fun! Tunggu entry penuh tahun depan ye! Hiks.

Pssst: Sorry tak sempat nak blogwalking bagai. Nanti aku buat marathon blogwalking kat blog mengkeme semua eh. ;(


WASSALAM.

12 comments:

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!