2014-12-20

TEASER: Berpusing-Pusing Sejenak Di Thailand

Assalammualaikum!!!


Ya ampun, sorry le sebab tak sempat nak habiskan entry Australia tu...(jeling kat laptop, jeling balik kat diri sendiri)... Tapi sementara tu korang layan la short teaser dari short trip aku dan kengkawan ke Bangkok-Lopburi-Ayutthaya minggu lepas! It was fun! Tunggu entry penuh tahun depan ye! Hiks.

Pssst: Sorry tak sempat nak blogwalking bagai. Nanti aku buat marathon blogwalking kat blog mengkeme semua eh. ;(


WASSALAM.

12 comments:

  1. pening.ikut pusing skali..haha. tukang ikuts pun kemain pusing2. LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agip:

      Hahaha jangan pening plis. Yang pegang kemera pun pening hahaha.

      Delete
  2. semua nampak mcm cartoon sebab video laju sangat...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha..8 kali dah aku dok tgok arini.. pastu gelak sorang2..

    ReplyDelete
  4. pening... -.- rasa nk terbalik mate..

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!