2009-12-09

Aku ke Pulau Pinang

Dalam hal mengira-ngira bajet untuk bercuti di seberang tambak minggu depan, terpaksa jugak aku memotong sebahagian daripadanya untuk melunaskan tanggungjawab kerja di Pulau Mutiara minggu ini. Aduh, lari bajet means tak dapat nak berjoli sakan la!! Owh tidak!

Pulau Pinang: Pernah aku suarakan pada deennasour mengenai plan nak ke Pulau Pinang. Cadangan asal nak pergi bercuti-cuti Malaysia, sambil 'menziarahi' Taman Negara Pulau Pinang yang cun itu. Akhirnya tanpa di rancang, aku terpaksa pergi lebih awal ke sana untuk bekerja. Huhuhuh tak bestnya!

Untung ada sedara-mara di Penang yang boleh entertain aku. Thanks to Ija, Uncle Rosli and Auntie Milah yang sangat supportive dan sanggup membawa diri ini berlegar-legar di sekitar Penang. Haish lama betol aku tak menjejakkan kaki ke Penang. Sekali-sekala naik ke Utara memang berbaloi. Tapi kalau plan cuti-cuti Malaysia aku tu jadi, lagi berbaloi. So aku dah pikirkan next plan mesti jadi punya! Tapi untuk tahun depan lah, tahun ni dah tak sempat. Seberang Tambak menanti aku minggu depan hehehe!

Memandangkan aku pergi kerana kerja, so tiadalah entry yang memberangsangkan untuk isu Pulau Pinang nih. Penat ooo drive dari KL ke Pulau Pinang then balik semula ke KL. (sempat jugak singgah balik kampung!!!)

Masih ada beberapa minggu untuk bulan Disember, yang pasti projek RMK aku tak siap-siap!!! (tttuuuuuuuuuut punya contractor!!!!) Sampai aku nak balik kampung pon tak senang!

Next-next event = My cousins Wedding on 25 till 27 December 2009!~.

PEACE!!













5 comments:

  1. mr janggel ; wahhhh,nak ikottttttt! penang tuhhh! haishhh =.='

    mesti besh en g sane eventho atas name keje!

    nice pic gak,sgt ta sbr tuk turut berada d penanggg..heeee XD

    ReplyDelete
  2. Zayer =

    Yup best best!! Jom kita plan g penang ramai2.. mesti gempak!

    Kalau pegi atas keje tak best sangat zayer..sebb pening kepala..otak serabut..

    Kalau pergi sebb bercuti itu memang best!

    ReplyDelete
  3. ala Janggel, minggu depan dah gaji :p

    ReplyDelete
  4. lama la plak tak gi penang.. rindu sekolah yang panas itu! huhuhu

    ni bila nk update ni encik jang?? da bersawang da ni..

    ReplyDelete
  5. Nuke=

    Sekolah yang panas???

    hahaha tunggu update terbaru yer..ok jap lagi publish!

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!