2011-10-04

The Lion Story

Assalamualaikum...

Lama jugak cari idea nak mulakan cerita baru tapi mood tak datang-datang. Sibuk dengan macam-macam perkara yang bertubi-tubi libatkan aku. Pasrah...

Nak layan lagu ni...LAGU TEMAN. I do need one, but as usual, they keep coming and leaving like the air we breathe.



One of my fav. song. From Singapore with love~
The Lion Story ft Zahidah

Nanti aku cerita kisah membawa diri ke negara orang, sehelai sepinggang. Gigih.

PEACE!~


Menulis untuk:




12 comments:

  1. Nuke Rude:

    Hahaha thanks sebab memahami :p

    ReplyDelete
  2. Cantik gambar bro. Anyway, it's Singapore!!!

    Nape ni bro nak bawak-bawak diri? Keciwa ke? Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. John:

    Hahaha Tepats! Its Singapore.

    Haish entah le John, taun ni je dah 5 kali pg tengok singa tu. Rasa tenang je bila kat sana. Hehehe.

    Melarikan diri dari kerja bukan hakiki yg dipaksa-paksa. :p

    ReplyDelete
  4. kita ni berjangkit2 ke? memula si kemang, pehtu aku, skrg ko pulak...sume mood menjunam

    ReplyDelete
  5. Weh...aku stuju ngan komen2 kat atas..gambo ko lawoo!!

    Jom pi indiaaa... Aku rase india ni unik sgt..aku ingat nk buat voluntary work la kat sane..aku de jumpe website..gi sane dlm 6 mggu..hostel, mknn all,provided..cume byr tiket flite sajorkk.. And admission fees die rm400 je weh..

    Tapi ni tuk student je la..hihi


    Doakan aku listed !! Hihi

    ReplyDelete
  6. Kemang:

    Heheeee thanks.

    Wehhhh 6 minggu???? Hahahaa gilo ko kalo aku nak coti 6 minggu harus kene buang keje wakakaka. Aku doakan ko listed la ye kemang! Kalo bejaya jangan lupa aku!

    ReplyDelete
  7. Fatt:

    Нεнεнεнεнε tu la kan... Aku rasa musim blogger mengawan kot. :p

    ReplyDelete
  8. hahaha...program kemang tu cambest. tp susah laa kalo nk cuti 6 mggu ni. konpem majikan aku mengamuk!!! haha.

    better ko pegi je kemang sementara ko student. jgn lupa mintak izin tau.

    bro janggle, kalo jadik laa india tu. mmg bestt bro! kita plan yg terbaikkk punye!

    ReplyDelete
  9. ahkak diva dh balik.. sila sajikan dgn cite menariks ye... hehe

    ReplyDelete
  10. John:

    Hahahah tu la, kang balik2 terus jobless ..mampos.

    Kemang ko pegi je la ikot kata hatimu itu. Yakin Boleh!

    Apa lagi jom la g India . hehehe

    ReplyDelete
  11. Ely Hasrul:


    Wah apakah oleh2 yang dibawa pulang itu????? hahahaaa

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!