2011-10-17

Perghhhh It's PERTH! (LP je)

Assalamualaikum!!!

Akhirnya setelah lama menunggu, maka tiba jugak bungkusan yang dijanjikan kat meja aku. Excited siot dan terharu sebab ada jugak orang sudi bagi present walaupun bukan time besday aku. Hikhikhik

Thanks to Kemang sebab bagi hadiah buku Lonely Planet [LP] edisi pra-sejarah ni. Banyak pulak buku nak kena study. Di samping buku yang ni, ada beberapa buku lain yang sewaktu dengannya yang aku rembat masa pesta buku Big Bad Wolf haritu.

Ok masa untuk poya-poya dah berlalu, nak kena fokus study pasal ni pulak lepas ni. Serius excited. Alamak sepatotnya dah start lama dah ngompol reter tapi tak jalan-jalan jugak...hampeh, semoga ada mak gule sanggup menaja anak gula seperti ku ini! Hahahaha *keji.

Ok fokus-fokus!

Thanks KEMANG!

PEACE!




Menulis untuk:

23 comments:

  1. aku beli buku ni mahai kot..seratus lebe...nanges T___T

    tapi tu cerita 2 tahun lepas le..ekekeke...

    selamat mengkaji..buku ni mmg dah lengkap sgt..ko mesti takkan miss apa2 klu ko folo sume info dlm ni :)


    ehemm...kemang hadiah aku mana??? T___T tak aci janggel jek dapat

    *merajuk*

    ReplyDelete
  2. Fatt:-

    waaa yer ke fatt sampai satus lebey??? kire beruntung la kan kemang dapat bli murah.

    ehem kemang aku tatau fatt dah majuk ngan ko heheheh.

    ReplyDelete
  3. bro, ape date ke india?
    zilla pun dah tnye aku dah ni...

    cpt bgtau!

    ReplyDelete
  4. betul..masa tu aku nak gi perth smpai gigih beli...tp mmg aku puas hati le sbb byk dah jasa buku tu...sampai jadi belacan...ekekeke..

    ni aku dgr si john pun nak ikut...peh...mujarab tul racun si kemang. korng amik tket brp hb? aku tgh pikir lagi sbb kwn aku tgh nk confirm jadual exam dia

    ReplyDelete
  5. Fatt:-

    waaaaa ok aku akan gigih stadi buku ni! Thanks!

    ReplyDelete
  6. Fatt:-

    hahaha giler ahhhh . Ramai la nanti rombongan cik kiah dia kan hehehehe

    ReplyDelete
  7. John :-

    Aku dah balas kat blog ko.

    ReplyDelete
  8. @fatt

    kiteorg beli 12-19 march..pergh betol2 gath kat india ni !! haha... kl ade, punye la jauh nak buat kat india..

    nnti jgn tego tau dlm flight... hhaaha



    btw sesame !

    ReplyDelete
  9. @janggel


    sesame bro ! terharu plak ko buat entry ni..ekeke

    @fatt

    rilex beb,,, present tuk ko pon ader... hahhaa

    ReplyDelete
  10. Kemang:-

    ala biasa la entry2 penghargaan cenggini...kan salu org buat hehehee. Anyway thanks for the book ok.

    Fatt dengo tu, kemang ada hadiah tuk ko jugak! :)

    ReplyDelete
  11. buku2 LP mmg mahal ek??
    erkkk nk try usha2 ah time book sale nnt...

    ReplyDelete
  12. haih aku terlepas rombongan cik kiah korang..;(

    nways, WA memang berbaloi untuk sampai ke sana. Selamat studi!

    ReplyDelete
  13. aku? xdpt hadiah ape2 ker? kesian ibu mengandung..

    selalu kalu nk g memana aku google aje sbb kalu gigih beli LP pon tak semestinye aku gigih nk membaca..

    mmber aku duk kt Perth. dia PR pon. so kalu korg2 pi Perth & perlukan bantuan aku leh kasik kontek dia.

    selamat study!

    ReplyDelete
  14. Maszuber:

    Ala ko g lambat eh? lama pulak tu! Takper nanti share2 la yer pengalaman tu hehehee.

    Tu la aku pon tak sabar dah nak g Perth ni! Nak ronda2 keliling kampung!

    ReplyDelete
  15. Ely Hasrul:-

    Hahaha habesla kemang kene jadi Santa Clause!
    Aku tatau...*Larikkkks

    Weh Ely nanti aku nak kontek kawan ko tu, nak suh dia buat nasik lemak, boleh dak???? hehehe. Kalau la ada yg sudi membantu, aku mmg sangat berbesar hati.

    Thanks for the offer!

    ReplyDelete
  16. nasik lemak janggel? ko buat lawak ke ape? hahahaha

    okek bgtau je la.. kang aku kontek mmg aku tu dulu.. mana tau dia xmo layan ko.. dia pompan single tau.. auwww

    ReplyDelete
  17. Ely Hasrul:-

    Woit okey ape nasik lemak, kan kat sana jarang jupe, nanti rindu kat Mesia hahahaha.

    Hehe nanti ko bgtau eh, ala aku pegi pon ada 2-3 org pompuan, takyah le takut ...aku kan berhemah.

    ReplyDelete
  18. AKO:

    Haah menurut Fatt buku tu bereger Seratus lebih. AKu pulak tak penah gi serbei kat kedai berapa harga dia..agaknya betol la tu sebb aku pecaya pada fatt hahaha.

    Bile dapat free terasa macam VANGGA bebeno!

    ReplyDelete
  19. err buku tu 100 lebih wei..aku pon pitam tengok... nasib bek ade clearance sale ! haha ..kalo x, jgn mimpi la nak beli +_+

    ReplyDelete
  20. kEMANG:

    Ye kan kemang. Mahai tu, bila jupe yang 90% diskaun harusla beli!

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Nurizyan:

      Ya boleh no problemo. Tapi nak kna cari dulu kat mana letak buku ni hahahaaha

      Delete
  22. oh ye ke..hehe..nk kena study psl perth..mcm biasalah, before travel perasaan cemas+excited bercampur baur..so, kena buat preparation yg sepatutnya..kalau dah jumpa bagitau eh! Thanks! :)

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!