2011-10-20

Tembak-Tembak : Journey To The Fairy Tale's Land

Assalamualaikum!!!

Satu lagi family yang best to work with! Family Amalina yang ada dua anak kecik yang comel, Ain dan adiknya *alamak aku tak ingat nama hehehe. Sekali lagi aku dan team dapat peluang menembak family portrait. Kali ni lokasi yang kami pilih adalah di tepi Pusat Akuatik Putrajaya, bersebelahan dengan Hotel Pullman di Presint 5.

Mungkin ramai yang tak tahu tempat ni, tapi kat situ memang menyajikan pemandangan yang cantik...sebab ada pantai buatan dan budak-budak boleh mandi-manda kat situ yer. Tapi untuk bebudak saja, mak dengan bapak budak jangan gatei-gatei nak join mandi sama.

Mungkin masa kami menembak tu agak tidak kena sebab waktu itu juga sedang berlangsung pertandingan perahu naga antara universiti di Malaysia, jadi orang agak ramai, masing-masing tengah prektis dan memasang kelengkapan bagi pasukan masing-masing. Tapi itu semua bukan halangan, sebab rezeki ada di mana-mana, jadi kami pon kenalah cari beberapa port menarik supaya tak terkesan oleh acara itu.

Yang menariknya, si Ain, bila ibunya dah pakaikan lipstick terus tak boleh nak senyum! Hahaha jenuhlah aku nak kene buat aksi badut bagi budak tu senyum! Naseb baik menjadi! *Adakah aku mempunyai bakat sebagai badut sarkas?*

Apa-apa pun, pengalaman sebegitu memang sukar dilupakan dan bertambah lagi satu portfolio kami. Thanks kepada semua yang sudi membantu! Ada masa, pangil la kami lagi! :)

WASSALAM!

Journey To The Fairy Tale's Land

Muka sedah sebab mrajuk dengan kuda belang kat belakang tu.



Its Us!!!
My team!





15 comments:

  1. part bakat jadik badut tu hehehehe.. hehehhe.. hehehe .. no komen.. hehhee..

    ReplyDelete
  2. Ely Hasrul:

    Hahah aku tau ko nak cakap aku memang berbakat besar menjadi badut eh? hahahaha leh blakon teater Secret Life of Nora la camni hehehe.

    ReplyDelete
  3. cantik kan kawasan pullman tu. kalo bwt garden wedding tema putih lg cun. penah stay 1 mlm kat sana. tu pun sbb company trip. hihihi...

    ReplyDelete
  4. John:-

    Yup mmeng cantik sebab gabungan 3 culture di malaysia. Kalo buat garden wedding memg best terutama kat are pantai tu hehhe. Nanti ko buat la kat situ hehehe.

    ReplyDelete
  5. insyaALLAH..doakan murah rezeki. ko pun aku jemput nnt. tema putih yee...aku bwt kat restoran terapung tu.

    ReplyDelete
  6. budak2 mmg camtu.kalo pakai lipstick, mulut ter-pedo-pedo sbb takut lipstik abis


    p/s: sila amik gmbr family kitorang lak lps ni wehhh

    ReplyDelete
  7. John:-

    Aku pon InsyaAllah, kalo dijempun akan datang menjengah.

    ReplyDelete
  8. Isabelle:-

    Ha tu la pasai..anak sedare aku pon cenggitu..so kalo nak begambo jangan bg pake lipstik.

    hahah InsyaAllah kalao offer harga bagus kami pegi la hehehe.

    ReplyDelete
  9. nntikan bila umah aku siap, aku nk letak gambo paling seksi dlm toilet utk tatapan papi hahahha apekah maksudnye ituuu..

    aku tbyg kalu amik gambo kt studio kompom org dok print gambo patu sebarkan hahahahah

    ReplyDelete
  10. Ely hAsrul;

    Hampeh tol, ko jangan letak kat pintu je, ko letak keliling gambo ko seksi tu biar laki ko berpusing 360 darjah dan tetap melihat ko hahaahha!

    Ntahle, aku tatau plak camtu. Mungkin ada mungkin idak la kalo amek kat studio

    ReplyDelete
  11. byk job ko skang..buleh tampung trip gi india ni..kihkih

    ReplyDelete
  12. Kemang:-

    takde la banyak mana..nak tampung g India??? hahaha buat berangan boleh la.

    ReplyDelete
  13. janggel
    hamboi..dendiam rupanya dah 'laju' wat photo2 tembak nih...
    err
    akak dah balik!!!(ada janggel kesah??takkkk...)
    ehehheehehhe

    ReplyDelete
  14. Anash;

    Wahhhh akak sudah pulang!!!!! Nak fm omputeh!!! Cepat update blog!

    Heheh cari sesuap nasik.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!