2011-10-17

Tembak-Tembak : Aziah and Family

Assalamualaikum!!!

Alhamdulillah, bulan Oktober ni ada la jugak job masuk. Walaupun tak banyak tapi rezeki jangan ditolak ye tak? Sekali lagi aku and team telah bertugas untuk menembak sebuah family yang sangat kiut-miut semuanya! Kali ni misi adalah untuk meraikan Hari Jadi anak bongsu si Aisy namanya. 

Jadi macam-macam props la yang si mak dan bapak bawak, kakak-kakak dan abang jugak gigih mengangkut kereta mainan! Memang comel-comel semuanya.

Pada mulanya susah jugak nak kawal bebudak ni semua sebab masing-masing excited berlari-lari ke sana kemari..oh lupa pulak, lokasi penggambaran kali ni adalah di Taman Tasik Perdana.

Akhirnya berkat pujuk rayu dapat jugak la kami merakamkan beberapa keping gambar untuk dijadikan kenangan terindah untuk keluarga ini. Semoga semuanya kekal happy dan menjadi keluarga yang sentiasa cute ye!

WASSALAM!

 








11 comments:

  1. wahh santek.. ha next time aku perlukan penembak aku panggil ko yek. kitorg nih jenis selalu lupe amik gambo pada majlis penting jadik mmg kena la panggil penembak bila senang.

    tingat time tunang dulu 'sepupu' ko la yg tlg amikkn gambo hahahhaa

    ReplyDelete
  2. Ely Hasrul:

    Hahaha thanks. O masa tu ko suh sepupu aku eh? nanti ko suh aku pulak tau!

    ReplyDelete
  3. aaaa....masyukkkk
    ada side income rupenyerrrr
    akak suke..suke..
    kot akak nak kawen akak tempah dapat diskaun tak?
    ahahahahahaha....kawen???
    hahahaha...peninggg...
    (ps..cuti lum approve..huhu)

    ReplyDelete
  4. Anash:-

    Heheh tak banyak mana pon kak, yg penting nak cari banyak exposure ..cari contact dan timba pengalaman.

    hikhikhik kalo akak kawin kiter bincang harga kengkawan! :) wow ngan mamat omputeh ker????

    ala nape tak approve lagi tu???? ni dah tahap2 genting dah ni!

    ReplyDelete
  5. wohh..dah kaya.
    ni buleh open table ni.

    ReplyDelete
  6. Isabelle:-

    Mana ada masyuk, cukup buat kaver duit printing jer. hahahaha

    ReplyDelete
  7. tu la janggel...ingat akak ambik cuti pegi genting highland ker?
    kawen dgn mamat omputih???awww...(sambil menguis-guis pasir dengan jari...)

    tak pe, akak nengok mood bos akak ari nih ok aje...harap2 ok gak cuti akak petang nih...

    ReplyDelete
  8. Anash:

    hamboiiii sempat lagi nak nguis2 pasir yer!!!! Jangan tetelan pasir tu sudehhhhh. hahahhaa


    Ha?? petang ni ke resultnya? jeng2x...nebes nebes nak dengo keputusan bos akak tu!!!! Jangan lupa buat entry khas!!!! kalo boleh part 1 ngan part 2 skali! hahahhaa

    ReplyDelete
  9. comel2 bebudah ni weh..

    eh ko pakai lens ape ni? santek siot bokeh tu...

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!