2014-01-30

Blackout Day: #TravelholicAwesome Mengintai Gajah

Assalammualaikum!!!

Auuuukkkkkkkk...... Auuuukkkkkkkkkk !!! (buat bunyi gajah)


Orang dolu-dolu kalau nak bersunat (berkhatan), siap naik gajah! Pusing keliling kampung, berarak makan pulut kuning bagai! Haaa tapi kami bukan le nak bersunat sekali lagi secara berjemaah... kami nak pergi mengenang kembali erti persahabatan yang telah genap usia 2 tahun. Keluarga besar yang punya impian dan harapan yang sama. 



WASSALAM.


8 comments:

  1. aukkk tu bunyik gajah????
    hahahahahaa..... tu bunyik orang menyahut jerrr..... hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Gajah macam Thailand jer huhuuu..
    Apa pun moga kekal ceria dah senyuman.. suka tgk korang and the geng Travelholicawesome ni :D

    ReplyDelete
  3. pegi cari gajak plak yek..auuukkkk tu bunyi gajah ke cam bunyi serigala je...anyway epy hliday ren

    Pesal John tak publish teaser..tak mgkin dia tak ikut kan

    ReplyDelete
  4. MasMZ

    Hahaha ye begitulah hendaknya

    ReplyDelete
  5. JM:

    Thanks...bunyi serigala pon boleh gak.

    Joh bertapa dari dunia seni selama setahun.

    ReplyDelete
  6. Ade ade je bunyi gajah ko tuh..ahhaa

    ReplyDelete
  7. Beautifullife

    Hahaha gajah edvans

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!