2014-01-13

Teaser: Salam Dari Bangkok (City Of Angel)

Assalammualaikum!!!

Apa khabar semua? Sihat ke. Dah bayak hari tak update blog, sorry ye agak busy sekarang ni.

Masuk hari ni dah 3 hari aku kat Bangkok, Thailand. Alhamdulillah seronok sangat tapi kalau kengkawan lain pon ada jugak lagi best kan. 


Sepanjang kat Bangkok ni macam2 perkara menarik ada, termasuklah dapat tengok Live para protestors anti kerajaan buat #shutdownBangkok depan mata hari ni 13 Januari 2014.

Anyway, nanti-nantila aku buat entry penuh. Entry Kansai pun tak habis lagi. Heheh bertabahlah....

Ok chiow, nak tido dulu. ;)

WASSALAM 

16 comments:

  1. hati-hati pembawaan diri di sanah! take care Ren

    ReplyDelete
  2. Swadikap...Dah jumpa tab tim krob, som tam dan sticky rice with mango? :)

    ReplyDelete
  3. REn..mana yg lain...epy holiday..bila mau balik **nada jelezz

    ReplyDelete
  4. Nana Tron:

    Alhamdulillah selamat semuanya . Thanks ^^

    ReplyDelete
  5. Adilah:

    Ye semua orng boleh ^^

    ReplyDelete
  6. Kak NA

    Sawadikappppppp hehehe

    Jumpa pulut mangga je yang lain tadak hehehe.

    ReplyDelete
  7. JM:

    Yang lain busy jaga kebun.
    Hahaha nak jeles buat apa...ayuh bertravel kekeke

    ReplyDelete
  8. Sempat lagi nk berteaser bagai..*juih mulut 5inci*

    ReplyDelete
  9. untungla leh buat teaserrrr...
    haiii sapa la kawan2 yg kensel ikut tu?



    ReplyDelete
  10. Post terkini tak boleh buka...Berkawan biar seribu...itu tajuk entri anda.

    ReplyDelete
  11. Chawana:

    Ofkos la... meh aku ikat reben mulut tu.

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!