2014-01-09

Hashtag Nanges

#Assalammualaikum...

Lens
rosak.... #nanges

Kos rawatan mencecah ratusan ribu ringgit. #nanges #pengsan

Tak sempat nak 'bertabah... rebah tanpa keriangan'. #nanges #pengsan #pitam

Sekian. (pinjam bahu?)

Pstt: ada sesiapa nak sponsor lens dan kemera baru kat saya tak? #mengharap

Pssttt 2: Inesen sangat kan muka aku? hiks


Ayuh berdoa.... doakan lens saya sembuh dengan cepat. Atau doakan saya dapat hadiah lens baru . #tetibe
#WASSALAM

36 comments:

  1. first!!!!!!!!!!!!!!!!!


    gambo baca doa makan itu tak boleh blah

    heheh

    ReplyDelete
  2. Asal orang yg tepi skali kiri tu begituuuu... hahaha #sayabencidia

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki berkat. Sudu cantik lah. Errrr makan apa tu macam bubur sum-sum je tak pun macam puding caremel je ke salah resepi ni Erkkk sori.

    Pss awat org sebelah kiri tu jambul rambut dia macam tu? Pesen ek

    ReplyDelete
  4. Fida Jacob:

    Org seblah kiri tu mmg begitu..

    Eh benci ke? org kata kalau benci tanda SAYANG!

    Kbai...
    Larikkkkk

    ReplyDelete
  5. Notie:

    Ye rezeki berkat dan sedap.
    Sudu Jepun mmg banyak yang cantik2.
    Salah resepi awak tu.. Tu namanya nasik goreng Pataya berkuah apa apa ntah.

    Haah jambul tu pesen burung Jampuk Kpop

    ReplyDelete
  6. Mrs. Eady:

    Hahaha, tak baik tau gelakkan kite.
    #sentap

    ReplyDelete
  7. boleh mula buat waste separation dan jual dekat pusat kitar semula utk cover kos pembaikan lense ko yg ratusan ribu rupiah..eh ringgit tu

    *khusyuk betoi john baca doa makan*

    ReplyDelete
  8. omgggg org sebelah kiri tu..dan sebelah kanan jugakk..omggggggggggggggggg hahaha

    Alhamdullilah lens rosak, moga2 dpt hidayah utk upgrade lens 10k..hohoho..aminnn

    ReplyDelete
  9. ouch...kalau lens rosak....aku mesti sedey bagai.

    jatuh ke?

    ReplyDelete
  10. berebah je laaa.....doa2 moga ada yg bermurah hati bagi adiah lens kat ko.......org sebelah tu ke kan......hehehe

    ReplyDelete

  11. pancaroba tahun baru namanya tu..
    bertabah lah...

    ReplyDelete
  12. #bertabahsahajalah #mohonlensebaru moga boleh #tumpangposing

    ReplyDelete
  13. Lorhhhh awat komen hilang... rugi data plan... cissd

    #bertabahlah #semogadapat #hidayah #belilensebaru #untunglah #bolehtumpangposing nanti *WiNK~

    ReplyDelete
  14. ada hikmah suruh upgrade lens tu janggel, hehe...

    ReplyDelete
  15. Lamatak singgah sini..header dh berubah..CANTIK!!

    Itu ke riak muka len rosak ahahah...muka tak sedih pun..muka cam org tak bersalah

    John pulak muka cam nk minta sedekah je..ahha..matilah JM kalua dia baca komen ni

    Maz plak...suka leh dpt mkn ehehe

    ReplyDelete
  16. meh bonda belikan *zap zap zap kuarkan duit dari ikatan getah*

    ReplyDelete
  17. Thn baru dpt lense baru...confirm lg semangat nak jalan2..hehe

    ReplyDelete
  18. apa maksud sayabencidia? (angkat kening sebelah. semoga dpt kamera and lens baru, then leh amik gambo sami suci. aminnn

    ReplyDelete
  19. Pergh makin smart ... header dah cantik.. orang pun hemsem hahaha :P

    Gambar bedoa tu.. amat lah mmberi makna bagi mereka untuk sedekah kens :D

    MOga dapat lens baru dgn cepat :D

    ReplyDelete
  20. ada hikmah tu lense rosak...berbaik sangka :)

    muka baca doa tu lom cukup kesian..yg kiri tu nampak lebih mengharap dari yang tengah heh..yg kanan tetap mentain comey!

    ReplyDelete
  21. dzuchan:

    Begitulah hendaknya...waste separation la sangat! Sayang woooooo

    ReplyDelete
  22. Chawanan:

    Over kan diorang hahahahaha

    Hah tak mampu nak beli lens 10 ribu!!!!

    ReplyDelete
  23. Agip:

    terhentak kat dinding =(
    Tu la memang sedih teramat dah ni.

    ReplyDelete
  24. DJ:

    AMIN!!! Semoga doa ko dimakbulkan :)

    ReplyDelete
  25. Nana Tron:

    Ye tengah bertabahlah ni.

    ReplyDelete
  26. Orga:

    Belum mampu lagi nak upgred la.

    ReplyDelete
  27. JM:

    Thanks.... saya pon dah lama tak berBW jugak. busy sikit.

    Diorang tu memang over hahaha

    ReplyDelete
  28. Biqque:

    Bonda...sponsor lens please!

    ReplyDelete
  29. Norh:

    Huhuhuhu takde lens baru... tepaksa pakai henpon je. Nasib baik henpon separa canggih.

    ReplyDelete
  30. Kakak Santek:

    Haaa entah, kena la tanya empunya diri.

    Amin semoga lens sembuh dan dapat amik gambo sami suci

    ReplyDelete
  31. TT:

    Thanks..header biasa2 je...saya tak hensem punnn ngeee~

    Amin semoga doa seorang ustad lebih makbul.

    ReplyDelete
  32. Mrs, Smile

    Huhuhuhu tu la namanya pancaroba.

    Hehhee

    ReplyDelete

Thanks for Coming...Please leave your comment here.
Introduce yourself first or else aku tak layan. Thanks!